به گزارش خبرنگار آرمان تبریز؛دیدار پایانی لیگ استان عصر امروز در سالن میلاد تبریز و با حضور پرشمار تماشاگران برگزار شد؛ جایی که تیمهای شهید محبی چاراویماق و هیات فوتبال کلیبر رودرروی هم قرار گرفتند.
در نیمه نخست، بازی با نتیجه ۲ بر ۱ به سود چاراویماق دنبال شد. در اوایل نیمه دوم نیز چاراویماق موفق شد گل سوم را به ثمر برساند.
پس از سرگیری بازی، کلیبر دروازه حریف را گشود و اختلاف را به حداقل رساند؛ اما در لحظات پایانی، چاراویماق گل چهارم را وارد دروازه کرد و در نهایت با نتیجه ۴ بر ۲ به پیروزی رسید تا جام قهرمانی را از آن خود کند.
گل های تیم شهید محبی چاراویماق توسط آرش هوشیاری، نعیم سنگفروش، محمدرضا حب الهی و علی آسمانی به ثمر رسیده و زننده گل های تیمهیات فوتبال کلیبر فریدون اسدیان و شایان محمد حسینی بودند.
از نکات قابل ذکر این دیدار، حضور شهسواری، نماینده شهرستان های چاراویماق و هشترود، امام جمعه هر دو شهر چاراویماق و کلیبر به همراه فرمانداران و رؤسای ادارات ورزش و جوانان بود. همچنین مقصودی، مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجانشرقی و جواد ششگلانی، رئیس هیأت فوتبال استان دیگر مقامات حاضر در این مسابقه بودند.
اسماعیل رحیمی / هشترود




