آرمان تبریز-معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد ارس، گفت: اولین دوره نمایشگاه بزرگ مد و لباس ایرانی – اسلامی در منطقه آزاد ارس برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار ما در تبریز،، یوسف داداش زاده، عنوان کرد: اولین نمایشگاه بزرگ مد و لباس ایرانی – اسلامی در راستای حمایت از تولید داخلی ورونق فروش محصولات ایرانی توسط معاونت فرهنگی،اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد ارس و با مشارکت تولیدکنندگان داخلی برگزار می شود.
وی افزود: این نمایشگاه با حضور برندهای ایرانی در مجتمع تجاری ستارخان ارس، میزبان علاقمندان به مد و لباس و گردشگران منطقه آزاد ارس خواهد بود.
داداش زاده، با اشاره به محصولات مورد ارائه در این نمایشگاه، خاطرنشان کرد: انواع مانتو، شال و روسری، کیف و کفش، کت و شلوار و زیورآلات تولید داخلی در معرض دید عموم مردم قرار می گیرد.
وی تصریح کرد: با فعالیت برندهای مختلف کیف، کفش و لباس در منطقه آزاد ارس و افزایش تولید پوشاک و منسوجات در این منطقه، لزوم معرفی برندهای ایرانی تولیدکننده لباس بیش از پیش احساس می شود و با توجه به شعار امسال مبنی بر «رونق تولید»، سازمان منطقه آزاد ارس اقدام به برگزاری این نمایشگاه کرده است.
وی در پایان گفت: حضور در این نمایشگاه برای عموم مردم آزاد است و علاقمندان می توانند از ۱۵ الی ۱۷ خرداد ۹۸ و از ساعت ۱۱ تا ۲۲ از نمایشگاه بزرگ مد و لباس ایرانی – اسلامی دیدن کنند.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد ارس خبر داد:برگزاری اولین نمایشگاه مد و لباس در منطقه آزاد ارس
آرمان تبریز-معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد ارس، گفت: اولین دوره نمایشگاه بزرگ مد و لباس ایرانی - اسلامی در منطقه آزاد ارس برگزار می شود.
لینک کوتاه :
https://www.armantabriz.ir/?p=4975
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
برنامهریزی برای تداوم نوسازی ناوگان شهرداری تبریز؛ انعقاد تفاهمنامه همکاری با شرکت های خودروساز برای خرید ماشینآلات مورد نیاز شهرداری
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی: احیای هویت تاریخی تبریز به مطالبه عمومی تبدیل شده است
برنامهریزی برای تداوم نوسازی ناوگان شهرداری تبریز؛
انعقاد تفاهمنامه همکاری با شرکت های خودروساز برای خرید ماشینآلات مورد نیاز شهرداری
آرمان تبریز- تفاهمنامه همکاری میان شهرداری کلانشهر تبریز و گروه های خودروسازی با هدف خرید خودروهای تجاری و تأمین ماشینآلات مورد نیاز شهرداری، در راستای تسریع روند نوسازی ناوگان و ارتقای توان عملیاتی مجموعه مدیریت شهری منعقد شد.
مراغه قطب تولید سیب آذربایجان شرقی
آرمان تبریز- مراغه با پیشبینی تولید ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار تن سیب طی امسال رتبه نخست تولید این محصول در آذربایجان شرقی را دارد.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی:
احیای هویت تاریخی تبریز به مطالبه عمومی تبدیل شده است
آرمان تبریز- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجانشرقی با تمجید از کارنامه شهرداری تبریز در احیای هویت تاریخی شهر، طرح «هزار سال سرو و سروش» را فرصتی تاریخی برای تثبیت نام کهنشهر تبریز در جمع «جهانشهرها» دانست؛ کلانرویدادی تمدنی که طبق اعلام شهردار تبریز، سعی می شود آیین رونمایی ملی آن در دوم دیماه سالجاری با حضور مقامات ارشد کشوری برگزار شود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



