به گزارش خبرنگار ما درآذربایجان شرقی، مدیر بهره برداری این شرکت با اعلام این خبر گفت: بر اساس سامانه مکانیزه IPCMMS ، عمده برنامه تعمیرات و نگهداری در حوزه ابزار دقیق، امدادگر، مکانیک لوله، برق و حفاظت از زنگ، تأسیسات جانبی و خدمات فنی و مهندسی و … بوده است.
خسرو آریان پور آمادگی تأسیسات گازرسانی را یکی از مهم ترین اقدامات اجرایی در آمادگی برای توزیع مستمر و پایدار گاز دانست و افزود: حفظ و نگهداری از شبکه گازرسانی از اولویتهای اصلی شرکت گاز بوده و در همین راستا ، برنامهریزی های دقیق سیستمی جهت تحقق عملیات نگهداری و تعمیراتی برای حفظ سرمایه ملّی انجام پذیرفته است.
وی اظهار کرد: این حجم از عملیات با هدف افزایش ایمنی، کاهش نشت گاز و اطمینان از عملکرد صحیح تجهیزات و تاسیسات گازرسانی صورت گرفته است. همچنین با توجه به فرا رسیدن فصل سرد سال، این اقدامات نقش بسیار مهمی در تأمین جریان مستمر و پایدار گاز طبیعی برای مشترکین خواهد داشت.
آریانپور در ادامه با سایر عملیات تعمیراتی شرکت علاوه بر موارد اعلامی اشاره و تصریح کرد: علاوه بر برنامه مکانیزه نگهداری و تعمیرات، این شرکت در ۶ ماهه نخست سال جاری ۷۶ مورد تعمیرات اساسی یا اورهال گرمکن ایستگاه های ورودی گاز شهرستان ها را عملیاتی کرده است.
مدیر بهره برداری شرکت گاز استان در پایان با اشاره به آمادگی تأسیسات گاز و نیروهای عملیاتی برای توزیع پایدار گاز تصریح کرد: کارکنان خدوم شرکت پای کارند، مردم با مصرف بهینه و جلوگیری از هدررفت گاز طبیعی، همیار این تلاشگران در حفظ پایداری انرژی و تداوم گرمابخشی شعله های آبی گاز در منازل هم استانی های عزیز باشند.
مدیر بهره برداری شرکت گاز استان آذربایجان شرقی خبر داد:
تأسیسات گازرسانی با۳۰ هزار و ۵۵۷ عملیات نگهداری و تعمیرات آماده فصول سرد سال است
آرمان تبریز-در 6 ماهه اول سال جاری و بر اساس برنامه نگهداری و تعمیرات شرکت گاز استان آذربایجان شرقی، 30 هزار و 557 عملیات نگهداری و تعمیرات با هدف آمادگی تأسیسات گازرسانی برای توزیع مستمر ، ایمن و پایدار گاز مصرفی مردم اجرایی شده است.
لینک کوتاه :
https://www.armantabriz.ir/?p=92111
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
فوری/اعلام برائت شهردار تبریز از سوی دیوان عدالت اداری
آرمان تبریز-دیوان عدالت اداری کشور با صدور حکمی رأی به برائت یعقوب هوشیار از حکم انفصال از خدمت داد.
درخشش کارگزاران آذربایجانشرقی در بیستویکمین سالگرد تأسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر
آرمان تبریز- کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در استان آذربایجانشرقی با کسب سهمی چشمگیر از عناوین برتر کشوری، در آیین بیستویکمین سالگرد تأسیس این صندوق خوش درخشیدند.
فرماندار هشترود در نشست صمیمانه با اصحاب رسانه؛ خبرنگاران، دیدهبانان امین مردم هستند
آرمان تبریز- ابراهیم حسنی، فرماندار هشترود در نشست خبری با خبرنگاران شهرستان، ضمن تأکید بر نقش بیبدیل رسانهها در توسعه و پیشرفت شهرستان، از تلاشهای آنان قدردانی کرد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



