آرمان تبریز-فرمانده سپاه ناحیه امامت تبریز از توزیع غذای گرم و بسته های معیشتی در طول ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛سرهنگ پاسدار پور اسماعیل در مراسم افتتاح آشپزخانه قرارگاه رمضان سپاه ناحیه امامت تبریز، در جمع خبرنگاران گفت: سپاه امامت در طول ماه مبارک رمضان روزانه اقدام به توزیع یک هزار پرس غذای گرم بین نیازمندان و خانواده های آسیب دیده از کرونا خواهد کرد.
وی افزود: این کار خیر خواهانه، با همکاری و مشارکت کمیته امداد امام خمینی(ره) منطقه ۲ تبریز و خیرین استان انجام می شود، که در طول ماه مبارک ۱رمضان به منظور عمل به سنت حسنه اکرام ایتام و نیازمندان به تعداد ۲۰ هزار بسته غذایی توزیع خواهد شد.
سرهنگ پاسدار پور اسماعیل، از جمله فعالیت های دیگر قرارگاه رمضان سپاه امامت تبریز را تهیه و توزیع بیش از ۵هزار بسته کمک های مومنانه در طول ماه مبارک رمضان عنوان کرد.
فرمانده سپاه ناحیه امامت تبریز خبر داد: توزیع ۵ هزار بسته معیشتی و ۲۰ هزار پرس غذای گرم در ماه مبارک رمضان
آرمان تبریز-فرمانده سپاه ناحیه امامت تبریز از توزیع غذای گرم و بسته های معیشتی در طول ماه مبارک رمضان خبر داد.
لینک کوتاه :
https://www.armantabriz.ir/?p=33375
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
فوری/اعلام برائت شهردار تبریز از سوی دیوان عدالت اداری
آرمان تبریز-دیوان عدالت اداری کشور با صدور حکمی رأی به برائت یعقوب هوشیار از حکم انفصال از خدمت داد.
درخشش کارگزاران آذربایجانشرقی در بیستویکمین سالگرد تأسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر
آرمان تبریز- کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در استان آذربایجانشرقی با کسب سهمی چشمگیر از عناوین برتر کشوری، در آیین بیستویکمین سالگرد تأسیس این صندوق خوش درخشیدند.
فرماندار هشترود در نشست صمیمانه با اصحاب رسانه؛ خبرنگاران، دیدهبانان امین مردم هستند
آرمان تبریز- ابراهیم حسنی، فرماندار هشترود در نشست خبری با خبرنگاران شهرستان، ضمن تأکید بر نقش بیبدیل رسانهها در توسعه و پیشرفت شهرستان، از تلاشهای آنان قدردانی کرد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



