به گزارش آرمان تبریز از هشترود ؛ فرماندار هشترود که در جمع اصحاب رسانه و مجریان انتخاباتی صحبت می کرد گفت : در روز یازدهم اسفند مردم ایران اسلامی با لبیک به فرمایشات مقام معظم رهبری حماسه ای خلق کردند که در تاریخ ایران اسلامی ماندگار خواهد شد .
قشلاقی ضمن تشکر و قدردانی از حضور آگاهانه همه مردم در پای صندوق های رای گفت : مردم ایران اسلامی در روز ۱۱اسفند با حضور خود در پای صندوق های رای نقشه شوم دشمنان را نقش بر آب کردند و بار دیگر به جهانیان نشان دادند که این مردم همیشه پشت انقلاب و نظام اسلامی خود هستند و خواهند ماند و دشمنان این کشور هیچ زمان نخواهند توانست به آرمان های والای این کشور اسلامی لطمه ای وارد نمایند .
قشلاقی در ادامه این نشست به میزان مشارکت در شهرستان هشترود و نظرکهریزی و شهرستان چار اویماق اشاره کرد و افزود : میزان مشارکت در شهرستان هشترود و بخش نظر کهریزی ۷۶ درصد و در شهرستان چاراویماق و شادیان را ۷۵ درصد می باشد .
گفتنی است که از حوزه انتخابیه شهرستان های هشترود و چار اویماق و بخش های تابعه از مجموع ۴۸۲۶۳ رأی مأخوذه صحیح فرامرز شاهسواری با ۱۳۵۵۰ رأی راهی مجلس شورای اسلامی شد .




