دیدار رئیس دانشگاه تبریز با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی
دیدار رئیس دانشگاه تبریز با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی
دکتر محمّدتقی اعلمی؛ رئیس دانشگاه تبریز، با حجّت‌ الاسلام‌ و المسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه؛ دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

به گزارش خبرنگار ما درتبریز، دکتر اعلمی در این دیدار گزارشی از آخرین وضعیت دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی‌های علمی و بین‌المللی ارائه کرد و به تشریح ظرفیت‌ها، دستاوردها و برنامه‌های دانشگاه در حوزه‌های مختلف پرداخت.

رئیس دانشگاه تبریز همچنین با اشاره به رویکرد دانشگاه در زمینه تقویت ارتباط با جامعه و صنعت، گزارشی از اقدامات و خدمات انجام‌شده در این حوزه ارائه کرد و بر نقش دانشگاه در حل مسائل و پاسخ‌گویی به نیازهای جامعه و بخش‌های مختلف صنعت تأکید کرد.

دکتر اعلمی در ادامه، گزارشی از فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نیز ارائه داد و به برپایی موکب دانشگاه تبریز به‌مناسبت شهادت قائد شهید امّت و همچنین دیگر اقدامات و برنامه‌های دانشگاه در این عرصه اشاره کرد.

در ادامه این دیدار، حجّت‌ الاسلام‌ و المسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه؛ دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز ضمن قدردانی از فعالیت‌ها و اقدامات چشمگیر دانشگاه تبریز، بر ضرورت توجه جدی به مأموریت‌های فرهنگی و تربیتی و رعایت سند دانشگاه اسلامی تأکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها، بر ضرورت تقویت رویکردهای فرهنگی و ارزشی در محیط‌های دانشگاهی تأکید و خاطرنشان کرد: دانشگاه باید در کنار مأموریت‌های علمی و پژوهشی، در زمینه تربیت نیروی انسانی متعهّد و مسئولیت‌پذیر نیز نقش‌آفرین باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین بر ضرورت دقت و توجه در برگزاری همایش ها، نشست‌ها، برنامه‌ها و رویدادهای دانشگاهی تأکید کرد و رعایت چارچوب‌های فرهنگی، دینی، محتوایی و سیاست‌های ابلاغی را در اجرای این برنامه‌ها و همایش ها ضروری دانست.

براساس این گزارش، در این دیدار، همچنین بر اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها برای تقویت ارتباط میان علم، فرهنگ و نیازهای جامعه و استمرار تعامل و همکاری میان دانشگاه تبریز و شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید شد.

در پایان این دیدار، دکتر محمدتقی اعلمی، از حجت الاسلام والمسلمین دکتر خسروپناه جهت حضور در دانشگاه تبریز و سخنرانی در همایش فلسفه زندگی دعوت کرد و مقرر شد رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان سخنران ویژه این همایش در دانشگاه تبریز حضور یابد