خبرنگاران چراغ بصیرت و آگاهی در جامعه‌اند
خبرنگاران چراغ بصیرت و آگاهی در جامعه‌اند
آرمان تبریز- فرمانده سپاه ناحیه هشترود: خبرنگاری صرفاً ثبت حادثه نیست، بلکه روایتگری افتخار و اقتدار است.

به گزارش خبرنگار آرمان تبریز از هشترود؛ سرهنگ محمدی در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار با تجلیل از جایگاه اصحاب رسانه گفت: گرامیداشت روز خبرنگار، تنها یک مناسبت تقویمی نیست، بلکه پاسداشت تلاش کسانی است که با قلم و تصویر خود چراغ بصیرت و آگاهی را در دل مردم روشن نگه می‌دارند.

وی با بیان اینکه «خبرنگار و خبر، ثبت حادثه نیست چون عمر معین و تاریخ انقضا دارد»، افزود: کار اصلی خبرنگار روایتگری افتخار و اقتدار است و این مسئولیت، جایگاهی بسیار ارزشمند و تعیین‌کننده دارد.

محمدی عنوان کرد: بخش اعظم هر کار، به روایت آن وابسته است و اگر راوی اول نباشیم، امکان دارد واقعیت به انحراف کشیده شود؛ از این‌رو نقش خبرنگار در بازنمایی درست رویدادها، نقشی حیاتی و غیرقابل چشم‌پوشی است.

فرمانده سپاه ناحیه هشترود در پایان، بر ضرورت حمایت از خبرنگاران و تقویت جریان اطلاع‌رسانی مسئولانه در جامعه تأکید کرد.

روایتگران حماسه/ امیرنژاد: خبرنگاران دوشادوش رزمندگان در دفاع مقدس حضور داشتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن امیرنژاد، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه هشترود در این آیین ضمن اشاره به نقش تعیین‌کننده خبرنگاران در دوران حساس انقلاب اسلامی اظهار داشت: خبرنگاران در ایام جنگ، تنها ناظران اتفاقات نبودند؛ آن‌ها شانه به شانه رزمندگان اسلام قدم برداشتند و در سخت‌ترین شرایط، دوربین و قلم خود را به سلاح آگاهی‌بخشی تبدیل کردند.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه رسالت خبرنگاری در دوران کنونی اهمیت مضاعفی یافته است، تصریح کرد: امروز که در جنگ ترکیبی و رسانه‌ای دشمن قرار داریم، خبرنگاران متعهد باید با بهره‌گیری از روحیه ایثارگری‌های دوران دفاع مقدس، میدان‌دار جهاد تبیین باشند و حقایق جامعه را برای مردم بازگو کنند.

اسماعیل رحیمی / هشترود