بازدید از پروژه های عمرانی شهرداری هشترود
بازدید از پروژه های عمرانی شهرداری هشترود
آرمان تبریز- فرامرز شهسواری، نماینده مردم شریف شهرستان‌های هشترود و چاراویماق و معین بستان‌آباد، با همراهی معاون فرماندار، اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار هشترود از روند اجرای پروژه‌های عمرانی در حال احداث شهری بازدید کردند.

 

به گزارش خبرنگار آرمان تبریز از هشترود؛ در این بازدید، پروژه‌های پل دامناب، زیرگذر مراغه و پل فرهنگیان مورد بررسی قرار گرفت و آخرین وضعیت اجرایی آن‌ها ارزیابی شد. فرامرز شهسواری در جریان این بازدید با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های شهری و تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی جهت کاهش بار ترافیکی مرکز شهر تاکید کرد.

شهردار هشترود نیز با اشاره به روند اجرای پروژه‌ها گفت: کلنگ زنی پروژه پل فرهنگیان در پی سفر اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و رئیس این کمیسیون به دعوت شهسواری انجام شده بود که مورد توجه ویژه قرار گرفت و روند اجرایی آن شتاب بیشتری گرفت.

وی افزود: مجموع اعتبار اختصاص‌یافته به این سه پروژه بیش از ۱۱۰ میلیارد تومان بوده و با تلاش مجموعه مدیریت شهری، این پروژه‌ها تا خردادماه سال جاری تکمیل و به بهره‌برداری خواهند رسید.

اسماعیل رحیمی / هشترود