آرمان تبریز-مهندس نصرا…پور معاون فنی و عمرانی منطقه یک از اجرای پل فلزی بر روی جوبهای مسیر خیابان عباسی و ولیعصر خبر داد.
به گزارش خبرنگار ما از تبریز؛مهندس نصرا… پور بیان داشت: جهت ساماندهی وضعیت جوبها و جلوگیری از مخاطرات عبور و مرور شهروندان در مسیرهای پیاده رو ، بویژه در مسیر خط کشی شده ترافیکی ، اصلاح جداول در خیابان عباسی و ولیعصر انجام و تمامی پلهای موجود که مستهلک شده بودند اصلاح و پلهای فلزی تعبیه گشت.
وی گفت: این امر باعث خواهد شد تا مشکلات قبلی که شهروندان نیز اعلام می داشتند رفع شده و تردد با امنیت انجام پذیرد و همچنین از تجمع آب در رودها جلوگیری خواهد کرد چرا که در برخی از مسیرها بلوک های بتنی عریض نصب شده بود که روان آبها را تجمیع و مشکلاتی را بوجود میآورد که با اقدامات انجام یافته مسائل کاملا حل خواهد شد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه یک کلانشهر تبریز :
آغاز توزیع آسفالت در خیابان ایده لو
آرمان تبریز-مهندس نصرا...پور معاون فنی و عمرانی منطقه یک از اجرای پل فلزی بر روی جوبهای مسیر خیابان عباسی و ولیعصر خبر داد.
لینک کوتاه :
https://www.armantabriz.ir/?p=3015
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
فوری/اعلام برائت شهردار تبریز از سوی دیوان عدالت اداری
آرمان تبریز-دیوان عدالت اداری کشور با صدور حکمی رأی به برائت یعقوب هوشیار از حکم انفصال از خدمت داد.
درخشش کارگزاران آذربایجانشرقی در بیستویکمین سالگرد تأسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر
آرمان تبریز- کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در استان آذربایجانشرقی با کسب سهمی چشمگیر از عناوین برتر کشوری، در آیین بیستویکمین سالگرد تأسیس این صندوق خوش درخشیدند.
فرماندار هشترود در نشست صمیمانه با اصحاب رسانه؛ خبرنگاران، دیدهبانان امین مردم هستند
آرمان تبریز- ابراهیم حسنی، فرماندار هشترود در نشست خبری با خبرنگاران شهرستان، ضمن تأکید بر نقش بیبدیل رسانهها در توسعه و پیشرفت شهرستان، از تلاشهای آنان قدردانی کرد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



