مرحله نخست آزاد راه مراغه -هشترود آماده بهره برداری
مرحله نخست آزاد راه مراغه -هشترود آماده بهره برداری
آرمان تبریز- سرپرست استاندار آذربایجان شرقی گفت: ۲۹ کیلومتر از مرحله نخست آزاد راه مراغه – هشترود تا شهریورماه امسال به بهره برداری خواهد رسید.

 

به گزارش خبرنگار ما درآذربایجان شرقی، محمدی افزود: اجرای این طرح به خوبی پیش می‌رود و قطعه اول آن از مراغه تا نظرکهیریزی تا هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید.

وی ادامه داد: برخی مشکلات این طرح از جمله نبود خطوط برق، آب و فیبر نوری مسیر بررسی و هماهنگی‌های لازم برای تامین آنها انجام شد.

محمدی اضافه کرد: آسفالت ریزی بخش زیادی از مسیر انجام شده و جدا کننده‌ها نیز در حال تولید و جاگذاری در مسیر است و تا دو ماه آینده به اتمام خواهد رسید.

سرناظر طرح نیز گفت: فاز نخست آزاد راه مراغه – هشترود از کیلومتر ۱۳ تا ۴۰ بیش از ۸۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. فرجی افزود: برای این طرح تاکنون ۸۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است و تکمیل آن به ۵۰۰ میلیارد تومان نیاز دارد. آزاد راه مراغه – هشترود به طول ۹۲ کیلومتر در حال اجرا است.