عزم راسخ ملی پوشان  ؛ تحقق جام و پایان حسرت ۴۷ ساله
عزم راسخ ملی پوشان  ؛ تحقق جام و پایان حسرت ۴۷ ساله
آرمان تبریز: از فردا چهارشنبه18 بهمن ماه 1402 مرحله نیمه نهایی فوتبال جام ملت های آسیا با شناخت تیمهای فینالیست و رده بندی دوره هیجدهم به روزهای پایانی  می رسد.

آرمان تبریز: از فردا چهارشنبه۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۲ مرحله نیمه نهایی فوتبال جام ملت های آسیا با شناخت تیمهای فینالیست و رده بندی دوره هیجدهم به روزهای پایانی  می رسد.

دوره هیجدهم با میزبانی کشور قطر  که۲۴ تیم شرکت کرده بودند همواره با شگفتی هایی همراه بود.

درابتدا قرار بود این دوره از مسابقات به میزبانی چین برگزار شود اما به علت شیوع دوباره ویروس کرونا در چین، کنفدراسیون فوتبال آسیا به‌صورت رسمی خبر انصراف چین از میزبانی این مسابقات را اعلام کرد و پس بررسی‌های ای‌اف‌سی میزبانی این مسابقات (برای سومین بار) به قطر رسید که قرار بود در اواخر بهار و اوایل تابستان برگزار شود، اما به دلیل گرمای کشورقطر در این زمان از سال به زمستان موکول شد.

سنت شکنی برابر ژاپن

==========

اگر از حضور وشرکت ۲۴ تیم و چندین شگغتی در کوران رقابتهای امسال با میزبانی کشور قطر بگذریم ، بازی ملی پوشان کشورمان مقابل ژاپن وعلیرغم محرومیت مهدی طارمی به عنوان زوج مطمئن سردار آزمون در نوک حمله وبدلیل عدم پیروزی طی دیدارهای  سالهای گذشته ، نگرانی هایی را درجمع دوستداران فوتبال کشور بوجود آورده بود ،اما  درخشش فوق العاده بازیکنان وسنت شکنی بدلیل تحمیل باخت به ژاپن قطعا بسیاری از فوتبال دوستان کشورمان با این نتیجه عالی وبازی ستودنی امیدوار به نتایج مقبول برابر قطر قهرمان چهارسال گذشته و حضور درفینال ودرنهایت دستیابی تیم ملی به جام قهرمانی پس از ۴۷ سال شدند.

بهرحال از قهرمانی تیم ملی ایران وبا تنها گل علی پروین درسال ۱۹۷۶ برابر کویت درتهران ۴۷ سال می گذرد وکادر فنی فعلی تیم ملی با نگرش خوب به تک تک مسابقات به دیده ی فینال گونه نتایج مثبتی را رقم زده اند وبرای رسیدن به فینال وقهرمانی دوبازی پیش رو داریم که باید ایتدا به تیم قطرمدافع عنوان قهرمانی و میزبان مسابقات تدابیری بیاندیشیم تا با عبور از این خوان پردردسر وسخت به فینال که احتمالا کره جنوبی خواهد بود فکر کنیم که این تیم  با حذف عربستان واسترالیا با مربی نامدار خود بنام یورگن کلیزمن آلمانی از روز اول شروع مسابقات چشم به جام هیجدهم دوخته است تیم ملی کشورمان نیز عزم خودرا با همدلی بازیکنان برای پایان دادن به ناکامی های ۴۷ ساله ودستیابی به قهرمانی جزم کرده است تا این حسرت ۵۰ساله وتبدیل به نیم قرن نشود، ولی باید پذیرفت وقبول کرد که فوتبال وهرمسابقه داستان خودش را دارد وبس

گفتنی است برابر اعلام کنفدراسون فوتبال آسیا تاریخ وزمان دقیق بازی تیمهای ملی ایران و قطر فرداچهارشنبه ۱۸ بهمن ساعت ۱۸/۳۰درورزشگاه الثمامه دوحه برگزار خواهد شد.

 

حبیب چرندابی