به گزارش آرمان تبریز، در این اطلاعیه آمده است: فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی در راستایِ ارتقاء حقوقِ شهروندی و برابر خواست و مطالبهیِ عمومِ شهروندان برای مقابلهیِ موثر با هرگونه ناهنجاریِ اجتماعی و تقویت فرهنگِ متعالیِ عفاف و حجاب؛ اجرای طرحِ صیانت اجتماعی با حضور واحدهایِ متخصص و آموزش دیده از روز شنبه بیست و پنجم فروردین ماه ۱۴۰۳ آغاز خواهد شد.
ضمن تشکر و قدردانی از مردم و عموم شهروندان که همواره در حفظ و بسطِ ارزشهایِ ایرانی و اسلامی همراه و همگام بودهاند، به معدود افرادی که قصد برهم زدن آرامشِ عمومی و هنجارشکنی در مکانهای عمومی را داشته باشند هشدار میدهیم که چنین رفتارهایِ زننده و خارج از عرفی به هیچ عنوان موردِ پذیرش نبوده و پلیس برابرِ قانون با این افراد برخورد لازم و قانونی را داشته و به مراجع قضائی معرفی خواهد کرد.
اطلاعیه فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی؛
طرح عفاف و حجاب از ۲۵ فروردین آغاز می شود
آرمان تبریز: مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی استان از آغاز اجرای طرح عفاف و حجاب در روز شنبه بیست و پنجم فروردین ماه ۱۴۰۳ خبر داد.
لینک کوتاه :
https://www.armantabriz.ir/?p=83594
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
فوری/اعلام برائت شهردار تبریز از سوی دیوان عدالت اداری
آرمان تبریز-دیوان عدالت اداری کشور با صدور حکمی رأی به برائت یعقوب هوشیار از حکم انفصال از خدمت داد.
درخشش کارگزاران آذربایجانشرقی در بیستویکمین سالگرد تأسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر
آرمان تبریز- کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در استان آذربایجانشرقی با کسب سهمی چشمگیر از عناوین برتر کشوری، در آیین بیستویکمین سالگرد تأسیس این صندوق خوش درخشیدند.
فرماندار هشترود در نشست صمیمانه با اصحاب رسانه؛ خبرنگاران، دیدهبانان امین مردم هستند
آرمان تبریز- ابراهیم حسنی، فرماندار هشترود در نشست خبری با خبرنگاران شهرستان، ضمن تأکید بر نقش بیبدیل رسانهها در توسعه و پیشرفت شهرستان، از تلاشهای آنان قدردانی کرد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



