به گزارش خبرنگار ما در تبریز، اکبر فرج نیا اظهار کرد: بر اساس قانون مجازات استفاده کنندگان غیرمجاز از برق، بدون دریافت انشعاب قانونی و هرنوع تصرف یا تغییر در وضعیت کنتور برق جرم بوده و بر اساس ضوابط با آن برخورد می شود.وی افزود: متاسفانه برداشت های غیرمجاز و غیر اصولی از شبکه انتقال و توزیع برق علاوه بر ایجاد اختلال در برق رسانی و تحمیل فشار به شبکه برق موجب آسیب رساندن به تجهیزات برق و لوازم برقی شهروندان می شود.مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با بیان اینکه به منظور مقابله با این موضوع با تلاش همکاران اقدامات قابل توجهی را درچندسال اخیر انجام شده و این موضوع ادامه دارد، اضافه کرد: با تلاش همکاران واحد رسیدگی به انشعابات غیر مجاز شرکت طی آبان ماه سال جاری بیش از ۵۰۰ مورد مورد انواع انشعابات غیرمجاز در شهرستان های تبریز، آذرشهر و اسکو شناسایی، کشف و جمع آوری شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز:
شناسایی و کشف بیش از ۵۰۰ مورد انشعاب غیرمجاز در مناطق تحت پوشش برق تبریز
آرمان تبریز-مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز از شناسایی و کشف بیش از 500 مورد انواع انشعابات غیرمجاز در شهرستان های تبریز، آذرشهر و اسکو طی آبان ماه سال 1403 خبر داد.
لینک کوتاه :
https://www.armantabriz.ir/?p=94193
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
فوری/اعلام برائت شهردار تبریز از سوی دیوان عدالت اداری
آرمان تبریز-دیوان عدالت اداری کشور با صدور حکمی رأی به برائت یعقوب هوشیار از حکم انفصال از خدمت داد.
درخشش کارگزاران آذربایجانشرقی در بیستویکمین سالگرد تأسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر
آرمان تبریز- کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در استان آذربایجانشرقی با کسب سهمی چشمگیر از عناوین برتر کشوری، در آیین بیستویکمین سالگرد تأسیس این صندوق خوش درخشیدند.
فرماندار هشترود در نشست صمیمانه با اصحاب رسانه؛ خبرنگاران، دیدهبانان امین مردم هستند
آرمان تبریز- ابراهیم حسنی، فرماندار هشترود در نشست خبری با خبرنگاران شهرستان، ضمن تأکید بر نقش بیبدیل رسانهها در توسعه و پیشرفت شهرستان، از تلاشهای آنان قدردانی کرد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.




