آرمان تبریز- سازمان انتظامی جمهوری اسلامی ایران به عنوان سازمان پیشرو، بصیر، انقلابی و متدیّن تکیه گاه محکمی برای انقلاب و ملت ایران است رضایت مقام معظم رهبری از روند پیشرفت در فراجا بزرگترین افتخار این نیرو است. تربیت پلیس در تراز انقلاب و جامعه اسلامی از جمله مواردی است که مورد تاکید مقام معظم […]
آرمان تبریز- سازمان انتظامی جمهوری اسلامی ایران به عنوان سازمان پیشرو، بصیر، انقلابی و متدیّن تکیه گاه محکمی برای انقلاب و ملت ایران است رضایت مقام معظم رهبری از روند پیشرفت در فراجا بزرگترین افتخار این نیرو است.
تربیت پلیس در تراز انقلاب و جامعه اسلامی از جمله مواردی است که مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده و امروز فراجا فراتر از ایجاد امنیت و آرامش در جامعه با اراده ای قوی در مسیر حرکت به سمت تقویت پلیس تراز جامعه اسلامی در تحقق گام دوم انقلاب اسلامی و ایجاد جامعه اسلامی با رویکرد تمدنی مورد توجه بوده است لازمه پیشرفت بدون توقف فراجا در مسیر تحقق پلیس در تراز انقلاب اسلامی، بصیرت افزایی، مجاهدت دائمی، ارتقای روحیه و انگیزه، هوشمندی، عزم و ارده قوی مدیریت جهادی و خودصیانتی است.
توفیق خدمتگزاری به مردم سرلوحه ماموریت های فراجا است و کارکنان فراجا خدمت به مردم را برای خود افتخار میدانند. چراکه خدمت به مردم عبادت بزرگی است. جنس کار پلیس و نیروی انتظامی خدمت به مردم و گره گشایی از کار آنهاست بنابراین پلیس در هر لحظه مشغول عبادت و مشمول رحمت الهی است.
محورهای پلیس در تراز انقلاب اسلامی
هوشیاری و بصیرت، معرفت افزایی، بصیرت دینی وانقلابی، اخلاق مداری، مراقبت و صیانت برخورد حکیمانه با مردم، خودسازی توجه به خانواده در بعد معنوی و تربیتی، خدا محوری و معنویت گرایی، تقویت باورهای دینی و ارتقای روحیه معنوی، انس و ارتباط با قرآن، ادعیه و اهل بیت، تقیّد و تعبّد به شریعت، توجه به مال حلال و حرام، رعایت تقوای الهی و موازین شرعی و روحیه خدمتگزاری از مهمترین محورهای تربیت پلیس در تراز انقلاب است.
وظایف سازمان عقیدتی سیاسی فراجا
سازمان عقیدتی سیاسی فراجا به عنوان یک سازمان فرهنگی بر اساس معیار ها، ضوابط اسلامی، تدابیر رهنمودها و فرامین مقام معظم رهبری وظیفه دارد در راستای بصیرت افزایی، تربیت دینی و انقلابی پلیس و هدایت آنان و خانواده هایشان و همچنین آشنا کردن کارکنان در برخورد حکیمانه با مردم به وظایف خود عمل نمایند.
صیانت مکتبی، ارتقای هوشیاری و بصیرت، تربیت دینی و انقلابی پلیس، هدایت کارکنان و خانواده ها در مسیر ارزش های اسلامی و انقلابی ترویج برخورد حکیمانه با مردم، نظارت بر حفظ و عمل به موازین شرعی و اسلامی در تمام زمینه ها جزو وظایف سازمان عقیدتی سیاسی فراجا است در واقع اطلاع رسانی، تبیین، ترویج و تبلیغ ، تربیت و آموزش، صیانت و نظارت بر اجرای مطلوب آرمان ها ، هدف ها و رسالت های یاد شده است.
| جاوید الاثر | آزاده | تعداد جانباز | تعداد شهدای معزز | اعضای وابسته | کارکنان | شهرستان های تابعه | ||||
| تعداد نفرات تحت پوشش | تعداد خانواده | نفرات تحت پوشش در مجتمع ها | خانواده ساکن در مجتمع ها | نفرات تحت پوشش | تعداد خانواده | |||||
| ۲۶ | ۸۵ | ۱۶۶۱ | ۸۵۰ | ۱۶۸۴۶ | ۶۲۱۹ | ۲۸۵ | ۹۲ | ۱۴۸۰۸
|
۴۱۶۷ | ۲۱ |
اقدامات معاونت تبلیغات و روابط عمومی عقیدتی سیاسی استان:
۱-برگزاری جلسات قرآنی (محفل انس با قرآن-سفیران قرآنی) در چهارشنبه های هر هفته برای کارکنان پایور و وظیفه به ویژه برای کارکنان سرانگشتان(کلانتری و پاسگاه ها)
۲-برگزاری سی امین دوره مسابقات استانی قرآن و عترت در ۱۳ رشته و با شرکت ۷۴۵ نفر داوطلب و با حضور داوران برون سازمانی(اداره تبلیغات اسلامی استان) و انتخاب ۴۹ نفر به عنوان نفرات برتر در هر رشته؛ که از این نفرات، تعداد ۱۰ نفر به مسابقات کشوری که در اواخر آبان ماه سال جاری در شیراز برگزار خواهد شد، راه یافتند.
۳-برگزاری مسابقات فرهنگی با موضوع نهج البلاغه در فضای مجازی در سطح استانی مختص کارکنان و خانواده ها و سایر آحاد جامعه (بصورت فصلی، در طول سال ۴ بار)
۴- دیدار هیئت رئیسه انتظامی استان با خانواده شهدا ۲۵ مورد، دیدار با جانبازان ۱۵ مورد و دیدار با آزاده ۳ مورد (البته دیدار و سرکشی مقامات و مسئولان انتظامی کل استان با خانواده های معزز شهداء به تعداد ۱۲۰۰ مورد در سال ۱۴۰۴ )
۵- در جنگ ۱۲ روزه تعداد ۳ شهید از انتظامی که ساکن تبریز بودند تقدیم انقلاب شد ( به نام: سرهنگ مهدی رضازاده، رضا جباری، سرباز وظیفه یاسین احمدپور) و انتظامی استان مراسم و برنامه های مختلفی برای این شهدای عزیز برگزار کرد.
از تمثال این شهدا دیوارنگارهایی در اماکن انتظامی (در شهرستان اهر و مراغه) نگاشته شد و در آینده نزدیک کتابی در مورد خاطرات و وصیت نامه این شهدای ۱۲ روزه فراجا توسط سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور چاپ خواهد شد
۶- ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با برگزاری نمایشگاه هفته دفاع مقدس (در حوزه های متعدد فراجا) در سنگفرش مصلای اعظم حضرت امام (ره) تبریز
۷-تجلیل از همه کارکنان به همراه خانواده ها در هفته فراجا با برگزاری برنامه های متنوع و متعدد (تجلیل از حدود ۷ هزار نفر از کارکنان انتظامی استان و خانواده های ایشان)
۸-برگزاری مسابقات مختلف کتابخوانی از نهج البلاغه، کتابهای خاطرات شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم
۹-برگزاری دوره های مهارت آموزی ویژه سربازان وظیفه با تعامل و همکاری سازمان فنی و حرفه ای استان و صدور گواهینامه مهارت آموزی قرار گرفتن سربازان در مسیر اشتغال پس از خدمت سربازی و کاهش رشد بیکاری در جامعه با محوریت عقیدتی سیاسی در رشته های مختلف اعم از عکاسی، فیلمبرداری و … برای تعداد جمعا ۶۲۹ سرباز (۳۱۳ نفر انتظامی استان و یگانهای بلافصل۳۱۶ نفر)
۱۰-برای سربازان وظیفه، کلاسها و جلسات مختلف آموزشی و بصیرتی اعم از آموزش قرآن و ترجمه قرآن ، کلاسهای سبک زندگی اسلامی در موضوعات مختلف اعم از فضای مجازی و … ، کلاسهای مهارت افزایی و … برگزار می شود.
۱۱-ارسال کمکهای نقدی و غیر نقدی کارکنان برای برپایی موکب های شهدای انتظامی استان در پایانه های مرزی
۱۲-برپایی موکب الحسین (ع) شهدای انتظامی در مناسبتهای مختلف در سطح استان به ویژه در ایام دهه محرم الحرام به مدت ۱۵ روز در ورودی شهر تبریز در میدان راه آهن (در عید فطر،عید غدیر، راهپیمایی۲۲ بمهن و …)
۱۳ –تجلیل از نخبگان قرآنی فرماندهی انتظامی استان در نماز جمعه تبریز در هفته فراجا
۱۴- اجرای گروه سرود در صدا و سیمای استانی شبکه سهند و پخش از تلویزیون
۱۵-آماده شدن برای برگزاری اولین همایش تخصصی استانی نهج البلاغه در ۱۱ آذر ماه در استان در ۵ رشته مقاله نویسی، شعر، نقاشی، سرود و فیلم کوتاه درون و برون سازمانی ( فراخوان ارسال آثار از مطبوعات و صدا و سیمای استانی، فضای مجازی انجام شده است و تا کنون مقالات خوبی برای دبیرخانه همایش ارسال شده است)


































