رسانه‌ها باید مروج انسجام ملی و اتحاد باشند
رسانه‌ها باید مروج انسجام ملی و اتحاد باشند
تبریز- امام جمعه تبریز و نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی، در دیدار با خبرنگاران استان به مناسبت هفته خبرنگار، تاکید کرد؛ رسانه‌ها همواره باید به‌عنوان مبدا توسعه، تفاهم و انسجام ملی در جامعه عمل کنند.

حجت‌الاسلام احمد مطهری؛ در این دیدار ضمن اشاره به تأثیرات گسترده فرهنگ ایرانی در جهان، افزود: «فرهنگ ایرانی و اسلام به‌عنوان پیشقراولان صلح، دوستی و امنیت در جهان شناخته می‌شوندو رسانه‌ها باید با برجسته کردن این ویژگی‌ها، به‌عنوان نهادهایی که اتحاد و انسجام ملی را ایجاد می‌کنند، نقش‌آفرینی کنند.

حجت‌الاسلام مطهری ادامه داد: توهین، افترا، کینه‌توزی، جانبداری و سیاست‌زدگی هیچ‌گونه جایگاهی در فرهنگ ایرانی و دین اسلام ندارند. رسانه‌ها و احزاب باید همچنان که در دوران جنگ ۱۲ روزه نشان دادند، در ایجاد و حفظ انسجام ملی پیش‌قدم باشند.»

وی افزود: تاریخ ایران شاهد جانفشانی‌های بزرگان برای حفظ اتحاد و یکپارچگی این سرزمین بوده است. باید با همدلی تمام قومیت‌ها، ادیان و گروه‌ها، انسجام ملی را تقویت کنیم که در این امر نقش رسانه‌ها غیرقابل انکار است.

امام جمعه تبریز در ادامه اظهار کرد: «کلمه رمز اتحاد در کشورمان، عشق به ایران است که همه را به دایره اتحاد بیشتر می‌سازد. حفظ اتحاد و انسجام بین احزاب و مسئولان، کلید اصلی خدمت‌رسانی به مردم است.

حجت‌الاسلام مطهری همچنین بر اهمیت انتقاد سازنده با بهره‌گیری از انتقادات سازنده و با کلید اخوت و دلسوزی،اشاره کرد و افزود:با این تفکر می‌توان کشور را به سمت سازندگی بیشتر هدایت کرد و باید مراقب بود که انتقام‌جویی جای انتقاد سازنده را نگیرد و فرصت نفوذ دشمن فراهم نشود.

وی افزود: در دوران جنگ ۱۲ روزه تحمیلی انسجام ملی به‌خوبی نمایان شد و نباید اجازه داد عده‌ای با هر نوع عملکردی، این انسجام را تضعیف کنند.»

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی همچنین به ضرورت تقویت ذهنیت مثبت در جامعه نسبت به اصحاب رسانه اشاره کرد و تصریح کرد: «رسانه‌ها ابزار مهمی برای توسعه و آبادانی کشور هستند و مسئولان باید با تعامل بیشتر با رسانه‌ها، از ظرفیت آنها برای اطلاع‌رسانی به‌موقع و دقیق بهره‌برداری کنند.

وی در پایان به موضوع مشکلات خبرنگاران استان نیز اشاره کرده و بر ضرورت رفع مشکلات معیشتی و مسکن این قشر تأکید کرد.