آرمان تبریز- انعقاد تفاهم نامه با دبیرخانه طرح ملی توسعه ی کسب و کار و اشتغال پایدار(تکاپو) وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به نمایندگی و کارگزاری اشتغال طرح تکاپوی استان با موضوع ” ایجاد دپارتمان طراحی و مدل سازی و خدمات تخصصی طراحی صنعتی کفش و چرم تبریز ” ، در دستور کار قرار گرفت.
دپارتمان طراحی و مدل سازی و خدمات تخصصی طراحی صنعتی چرم و کفش استان آذربایجان شرقی راه اندازی می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، انعقاد تفاهم نامه با دبیرخانه طرح ملی توسعه ی کسب و کار و اشتغال پایدار(تکاپو) وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به نمایندگی و کارگزاری اشتغال طرح تکاپوی استان با موضوع ” ایجاد دپارتمان طراحی و مدل سازی و خدمات تخصصی طراحی صنعتی کفش و چرم تبریز ” ، در دستور کار قرار گرفت.
رضا اختیار وکالتی در ادامه اظهار داشت: ایجاد این مرکز در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری (حفظه اله تعالی) در سال جهش تولید و به منظور توسعه ی کسب وکار و اشتغال پایدار در رسته کفش، چرم و فراوری های آن، همچنین کمک به توسعه منابع انسانی ماهر و مورد نیاز صنعت چرم و کفش و ترغیب و تشویق جوانان جویای کار در مسیر مهارت آموزی و توسعه کسب وکارهای مهارت محور از طریق ارائه ی خدمات آموزشی و تخصصی این صنعت می باشد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی افزود: مهارت آموزی و ارتقاء سطح دانش و آگاهی علاقه مندان به فعالیت در صنعت چرم و کفش، ارائه آموزش و مشاوره های لازم به کارآفرینان و مدیران در راستای بهره برداری از بنگاه های اقتصادی جدید و موجود، آموزش و مهارت افزایی به نیروی انسانی حین کار و ارتقاء آنان به افراد متخصص، ماهر و کارآمد و ارتقای توان خلاقیت و توام کردن دانش ومهارت برای ارتقاء سطح همکاری با بنگاه های اقتصادی و استفاده بهینه از ظرفیت آنها، کمک در جهت دهی و اشتغال نیروی انسانی تحت پوشش مراکز حمایتی مانند کمیته امداد و سازمان بهزیستی و انجمن زندانیان استان به سمت صنعت چرم و کفش، ترویج و تقویت فرهنگ استفاده و مزیتهای رقابتی محصولات چرم وکفش تبریز و مهارت آموزی و آموزش در تولید وکارآفرینی، هدایت و راهنمایی کسب وکارهای خدماتی و تولیدی در بهره مندی و استفاده از کلاسهای جانبی آموزشی و مهارتی، ایجاد بستر مناسب برای هم افزایی و مدیریت اندیشه ها و استفاده از توان و تجربه پیشکسوتان صنعت چرم و کفش، سازماندهی توانمندی ها و امکانات موجود در استان برای ایجاد پیوند بین امکانات و منابع مراکز آموزش فنی وحرفه ای، مراکز آموزش عالی و مراکز پژوهشی و فناوری و صنعتی و توانایی های اهالی صنعت چرم و کفش در راستای ارتقاء مهارت و کیفیت نیروی کار این صنعت از مهمترین اهداف این تفاهم نامه می باشد.
دکتر نغمه یزدان کریمی، نماینده و کارگزار اشتغال طرح تکاپو در استان، با تقدیر از مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی جهت همکاری و حمایت هایی که در راستای ایجاد دپارتمان به عمل آوردند، ابراز امیدواری کرد تا ایجاد دپارتمان باعث ایجاد زنجیره ارزش و ایجاد بهره وری و توسعه اشتغال و کسب و کارهای مرتبط با چرم و کفش در استان گردد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی خبر داد:
دپارتمان طراحی و مدل سازی و خدمات تخصصی طراحی صنعتی چرم و کفش استان آذربایجان شرقی راه اندازی می شود
آرمان تبریز- انعقاد تفاهم نامه با دبیرخانه طرح ملی توسعه ی کسب و کار و اشتغال پایدار(تکاپو) وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به نمایندگی و کارگزاری اشتغال طرح تکاپوی استان با موضوع " ایجاد دپارتمان طراحی و مدل سازی و خدمات تخصصی طراحی صنعتی کفش و چرم تبریز " ، در دستور کار قرار گرفت.
لینک کوتاه :
https://www.armantabriz.ir/?p=28958
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
فوری/اعلام برائت شهردار تبریز از سوی دیوان عدالت اداری
آرمان تبریز-دیوان عدالت اداری کشور با صدور حکمی رأی به برائت یعقوب هوشیار از حکم انفصال از خدمت داد.
درخشش کارگزاران آذربایجانشرقی در بیستویکمین سالگرد تأسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر
آرمان تبریز- کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در استان آذربایجانشرقی با کسب سهمی چشمگیر از عناوین برتر کشوری، در آیین بیستویکمین سالگرد تأسیس این صندوق خوش درخشیدند.
فرماندار هشترود در نشست صمیمانه با اصحاب رسانه؛ خبرنگاران، دیدهبانان امین مردم هستند
آرمان تبریز- ابراهیم حسنی، فرماندار هشترود در نشست خبری با خبرنگاران شهرستان، ضمن تأکید بر نقش بیبدیل رسانهها در توسعه و پیشرفت شهرستان، از تلاشهای آنان قدردانی کرد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



