توزیع ۸ هزار تن کود شیمیایی در شهرستان هشترود
توزیع ۸ هزار تن کود شیمیایی در شهرستان هشترود
آرمان تبریز: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هشترود از توزیع ۸ هزار تن انواع کود شیمیایی یارانه‌دار جهت کشت پاییزه محصولات زراعی به کشاورزان این شهرستان خبر داد.

به گزارش آرمان تبریز، اردشیر عسگری گفت: از این میزان ۵۸۰۰ تن کود اوره ، ۲۴۰۰ تن کود فسفاته و ۲۵ تن کود پتاسه توزیع شده است.

عسگری افزود: شهرستان هشترود با دارا بودن ۹۵ هزار هکتار سطح زیر کشت گندم دیم رتبه اول استانی از نظر زیر کشت و تولید در استان را دارا می‌باشد.
وی خاطر نشان کرد با توجه به اهمیت کود برای تغذیه گیاه که موجب افزایش محصول و حفظ حاصلخیزی خاک می شود، کشاورزان باید از بهترین زمان کوددهی به محصولات خود آگاه باشند و از بیستم دی ماه توزیع کود سرک بهاره برای کامل نمودن تعذیه گیاهی با در نظر گرفتن شرایط آب و هوایی اقدام خواهد شد و پیش بینی می شود حداقل سه هزار تن کود برای کشاورزان توزیع شود.