آرمان تبریز-از سوی شهرداری منطقه دو تبریز به منظور تسهیل تردد شهروندان از مسیرهای سطح حوزه، آسفالت ریزی اساسی در ۴ مسیر اصلی این منطقه، عملیاتی شده است.
به گزارش خبرنگار ما در تبریز، باقر خوشنواز شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت: در همین راستا محل تعریض باند شرقی بلوار ملاصدرا حدفاصل اتوبان شهیدکسائی تا ورودی زعفرانیه با استفاده از ۶۵۰ تن آسفالت، آسفالت ریزی اساسی شده و عبور و و مرور وسایل نقلیه شهری از اصلی ترین مسیر تردد مسافرین و گردشگران از سوی اتوبان شهید کسائی به مرکز شهر تبریز، تسهیل یافته است.
خوشنواز افزود: از سوی حوزه عمران این منطقه در عملیاتی مشابه همچنین برای سهولت تردد شهروندان به هنگام استفاده از فضای پارک بزرگ ائل گلی در جاده سلامت داخل پارک و به منظور رفت و آمد آسان اهالی و ساکنین آپارتمان های آسمان تبریز در مسیر مقابل این مجتمع مسکونی، جمعاً با استفاده از ۲ هزار و ۶۴۸ تن آسفالت، عملیات آسفالت ریزی اساسی به انجام رسیده است.
شهردار منطقه دو تبریز در ادامه توضیحات خود گفت: بلوار فتح دیگر مسیر اصلی شهرداری منطقه دو تبریز محسوب می شود که برای عملیات آسفالت ریزی اساسی هر دو باند شرقی و غربی آن از ابتدای پارک شمیم پایداری تا انتهای بلوار و ابتدای جاده فتح آباد، عملیات اصلاح و زیرسازی و لایه بیندر آن با استفاده از ۱۲۵۰ تن آسفالت به انجام رسیده و آسفالت رویه آن نیز بزودی اجرائی می شود.
خوشنواز همچنین از تراش آسفالت مستهلک و زیرسازی مسیر زعفرانیه به ساری زمی نیز خبر داد و اظهار داشت: با توجه به اینکه آسفالت این مسیر به مرور زمان تخریب شده و ساکنین زعفرانیه و میرداماد مدت های مدیدی بود در تردد دچار مشکل شده بودند، در راستای پاسخگوئی به درخواست شهروندان، عملیات اصلاح زیرسازی این پروژه از سوی حوزه عمران منطقه دو اجرائی شده که با استفاده از ۱ هزار و ۵۰۰ تن آسفالت، بزودی عملیات آسفالت ریزی اساسی مسیر مذکور به انجام می رسد.
بنابه گفته شهردار منطقه دو تبریز، عملیات زیرسازی تعریض و مسیرگشائی خیابان عطار نیشابوری نیز برای انجام آسفالت ریزی اساسی، آغاز شده است.
اجرای عملیات آسفالت ریزی اساسی در ۴ مسیر اصلی سطح حوزه منطقه دو تبریز
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
هوشمندسازی ساماندهی مشاغل مزاحم گامی نوین برای ارتقاء خدمات شهری
آرمان تبریز- جانشین معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار تبریز گفت: با پیگیری های کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری و با هدف ارتقاء سطح خدمات رسانی به شهروندان هوشمندسازی ساماندهی مشاغل مزاحم در دستور کار قرار گرفته است.
تبریز ۱۹ بهمن میزبان پاسداشت بزرگان/ «زندهنامان» به ایستگاه چهارم رسید
آرمان تبریز- مدیرعامل سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز گفت: چهارمین همایش «زندهنامان تبریز» ۱۹ بهمنماه با حضور مدیران ملی و شهری، اصحاب فرهنگ و هنر و شهروندان تبریزی جهت پاسداشت مفاخر این خطه برگزار میشود.
پیشبینی اعتبار ویژه برای احداث اسکان موقت در بودجه سال
آرمان تبریز- دومین نشست کارگروه مشارکت های مردمی پدافند غیرعامل آذربایجان شرقی در محل ساختمان شهرداری مرکز تبریز برگزار شد. به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ این نشست با ریاست علی امیری راد مدیرکل پدافند غیرعامل استان آذربایجان شرقی با حضور نعمت الله پایان مدیرکل ارشاد اسلامی استان، محمدجعفر آقایی معاون عملیات سپاه عاشورا، یعقوب […]
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

































