به گزارش خبرنگار ما در تبریز، مسابقه تیمهای مقاومت شهرداری تبریز و مس رفسنجان از سری سه گانه مرحله یک هشتم لیگ حرفهای در سالن ۹ دی رفسنجان برگزار شد و در پایان تیم مقاومت شهرداری با نتیجه میلیمتری و با یک امتیاز اختلاف صاحب برتری شد.
علاوه بر پیروزی مهم ۷۵ بر ۷۶ مقاومت شهرداری که این تیم را از حیث شرایط عبور از این مرحله به وضعیتی مناسب ارتقا داد، باید از دو نیمه متفاوت در این پیکار نزدیک سخن گفت.
طی کوارترهای اول و دوم، در دقایقی حتی اختلاف امتیازی ۱۲ با برتری تیم میزبان ثبت شد، اما با آغاز کوارتر سوم و درخشش بازیکنان، فاصله امتیازی به حداقل ممکن کاهش یافت.
نادر خازنی، کاپیتان تیم بسکتبال مقاومت شهرداری تبریز در ۲۱ دقیقه حضور خود ۱۶ امتیاز، ۹ ریباند و سه بلاک را ثبت کرد.
آرش ثابتی نیز دیگر بازیکن مقاومت شهرداری همچون اکثر بازیهای دور گروهی موفق به احراز بالاترین امتیاز شد (۲۰ پوئن) و ۴ پاس منجر به گل ارسال کرد، یک بار توپ دزدی داشت و یک مورد بلاک را در امور دفاعی انجام داد.
امتیازات و پرتابهای آزاد ثابتی در ثانیههای واپسین مسابقه که تمرکز بالایی را می طلبد نقش مهمی در برتری تیم را ایفا کرد.
صالح مرادیان با ۴۰ دقیقه حضور در زمین و سه امتیازیهای توام با اصابت در ۳ دقیقه پایانی، عملکرد قابل قبولی داشت، او در این دیدار ۱۴ امتیاز کسب کرد.
دیدار دوم تیم های مقاومت شهرداری تبریز و مس رفسنجان جمعه ۱۲ بهمن ماه در سالن اقدمی شهر تبریز برگزار خواهد شد.


































