افتتاح کشتارگاه دام هشترود با تلاش مسئولان شهرستان و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی
افتتاح کشتارگاه دام هشترود با تلاش مسئولان شهرستان و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی
آرمان تبریز_ رئیس اداره دامپزشکی هشترود: تمامی قصابان موظف به انجام کشتار دام در کشتارگاه هستند.

به گزارش خبرنگار آرمان تبریز از هشترود؛ دکتر وحید پروین‌نژاد، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان هشترود، از افتتاح کشتارگاه دام این شهرستان با تلاش مسئولان و همکاری بخش خصوصی خبر داد.
وی با تأکید بر ضرورت رعایت ضوابط بهداشتی در کشتار دام اظهار داشت: تمامی قصابان موظف هستند کشتار دام‌های خود را در این کشتارگاه انجام دهند و در صورت تخلف، مطابق قوانین و مقررات با افراد خاطی برخورد خواهد شد.
رئیس اداره دامپزشکی هشترود افزود: در این کشتارگاه تمامی اصول و ضوابط بهداشتی و موازین شرعی رعایت می‌شود و قصابان محترم می‌توانند با اطمینان خاطر از خدمات آن استفاده کنند.
پروین‌نژاد همچنین خاطرنشان کرد: پس از انجام کشتار و طی مراحل نظارتی، مهر و تأیید دامپزشکی بر روی گوشت‌های مورد تأیید درج می‌شود تا شهروندان از سلامت و بهداشت گوشت عرضه‌شده اطمینان بیشتری داشته باشند.
وی در ادامه اعلام کرد: شهروندان محترم هشترود، روستاهای تابعه و حتی شهرستان‌های همجوار نیز می‌توانند از خدمات این کشتارگاه استفاده کنند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان هشترود در پایان از همشهریان عزیز خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا مشکل بهداشتی در زمینه عرضه و مصرف فرآورده‌های خام دامی، مراتب را از طریق شماره ۱۵۱۲ به اداره دامپزشکی اطلاع دهند تا کارشناسان این اداره در اسرع وقت موضوع را بررسی کرده و برای رفع مشکل اقدام کنند.


اسماعیل رحیمی/ هشترود