به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ نماینده شایسته تبریز در این رقابتها، صبح امروز در دیدار نخست خود به مصاف تیم هیوا آرچری رفت و با نمایشی بینقص و تسلط کامل بر کمان، موفق شد این تیم را با نتیجه پنج بر صفر شکست دهد.
شاگردان مصلحی فرد در ادامه و در دیدار بعدازظهر خود، بار دیگر قدرت خود را به رخ حریفان کشیدند و تیم هیئت زنجان را نیز با همان نتیجه پنج بر صفر از پیش رو برداشتند.
بدین ترتیب، تیم مقاومت شهرداری تبریز با کسب ۱۰ امتیاز کامل از دو دیدار امروز، جایگاه خود را در صدر جدول ردهبندی تثبیت کرد و با روحیهای مضاعف، خود را برای دیدار نهایی فردا آماده میسازد.
شایان ذکر است تیراندازی با کمان بانوان باشگاه مقاومت پیش از این نیز با کسب رده دوم جدول لیگ برتر و معرفی سه بازیکن به تیم ملی، عملکردی درخشان در کارنامه خود ثبت کرده بود و اکنون در آستانه یک افتخار تاریخی دیگر قرار گرفته است.
دیدار فینال لیگ برتر تیراندازی با کمان، فردا برگزار خواهد شد و تیم مقاومت شهرداری تبریز برای کسب عنوان قهرمانی مقابل حریف خود صفآرایی خواهد کرد.




