پایدارسازی آب ۶۸ روستا با تکمیل مجتمع آبرسانی قشلاقات کلیبر
پایدارسازی آب ۶۸ روستا با تکمیل مجتمع آبرسانی قشلاقات کلیبر
آرمان تبریز- مدیر عامل شرکت آبفای آذربایجان شرقی از پیشرفت بیش از ۹۱ درصدی مجتمع آبرسانی قشلاقات کلیبر خبر داد و گفت: این طرح ۶۸ روستا و شهر آبش‌احمد را پوشش می‌دهد.

پایدارسازی آب ۶۸ روستا با تکمیل مجتمع آبرسانی قشلاقات کلیبر

به گزارش خبرنگار ما در آذربایجان شرقی؛ ابراهیم سلیمانی اظهار کرد:طرح مجتمع آبرسانی قشلاقات کلیبر در شهرستان‌های کلیبر و خداآفرین و در منطقه‌ محروم و عشایرنشین اجرا می‌شود و در قالب موافقت‌نامه ۶۸ روستا و شهر آبش‌احمد را با جمعیت ۱۴ هزار و ۶۰۱ نفر و ۴ هزار و ۱۹۵ خانوار تحت پوشش قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه منابع تامین آب این مجتمع شامل حفر و تجهیز ۶ حلقه چاه با ظرفیت ۱۴۰ لیتر در ثانیه است افزود: در این طرح تاکنون ۱۳ مخزن با مجموع حجم ۶ هزار و ۴۸۰ مترمکعب، ۹ ایستگاه پمپاژ با ظرفیت ۳۸۰ لیتر در ثانیه، ۱۵۳ کیلومتر خطوط انتقال و هفت مورد نیرورسانی به طول ۱۰ هزار متر اجرا شده است.

سلیمانی با اعلام اینکه هزینه اجرای عملیات این طرح تاکنون به ۲ هزار و ۹۸ میلیارد ریال رسیده و با به‌روزرسانی برآوردها ارزش ریالی طرح افزون بر هشت هزار میلیارد ریال است گفت:برای تکمیل و بهره‌برداری نهایی نیز ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر مورد نیاز است.

مدیر عامل آبفای آذربایجان شرقی با اشاره به پیشرفت بالای این مجتمع اظهار کرد: هم‌اکنون پیشرفت فیزیکی طرح بیش از ۹۱ درصد است و بخش قابل توجهی از آن وارد مدار بهره‌برداری شده است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲۶ روستا از آب پایدار و بهداشتی بهره‌مند شده‌اند و این موضوع علاوه بر رفع بخش مهمی از مشکلات تامین آب در منطقه، موجب پایداری آب سایر روستا‌های تحت پوشش مجتمع شهید لشکری نیز شده است.

سلیمانی با اشاره به موقعیت خاص منطقه و نقش این مجتمع در شرایط بحرانی گفت: در روز‌های جنگ تحمیلی اخیر و با افزایش چندبرابری جمعیت منطقه، به دلیل بهره‌برداری از بخشی از این مجتمع و مدیریت منابع آبی، تنش آبی جدی در منطقه ایجاد نشد و آبرسانی به اهالی و مهمانان با کمترین مشکل انجام شد.

وی اظهار کرد: تکمیل مجتمع آبرسانی قشلاقات کلیبر از اولویت‌های مهم آبفای استان است و با بهره‌برداری کامل از این طرح گام مهمی در مسیر توسعه پایدار، ارتقای خدمات‌رسانی و تامین آب شرب سالم برای ساکنان منطقه برداشته خواهد شد.