صدور ۲۲۵ فقره پروانه ساختمانی از سوی شهرداری منطقه ۳ تبریز تا پایان آذرماه
صدور ۲۲۵ فقره پروانه ساختمانی از سوی شهرداری منطقه ۳ تبریز تا پایان آذرماه
آرمان تبریز؛ شهرداری منطقه ۳ تبریز تا پایان آذرماه ماه سال ۱۴۰۴، ۲۲۵ فقره پروانه ساختمانی صادر کرده است.

 

به گزارش خبرنگار ما در تبریز، معاون معماری وشهرسازی منطقه ۳ با اعلام این خبر گفت: معاونت شهرسازی منطقه ضمن ارائه خدمات مختلف شهرسازی برای شهروندان، تا پایان شهریور ماه سال ۱۴۰۴، ۲۲۵ فقره پروانه ساختمانی صادر کرده است.

علی اسماعیل زاده در ادامه افزود: در راستای تکریم ارباب رجوع و سرعت بخشیدن در پاسخ دهی سریع به پرونده های مربوط به شهروندان و مراجعین به حوزه شهرسازی، منطقه ۳ توانسته است در طول مدت مشابه همچنین ۱۴۶ فقره پیش پروانه و ۱۵۶ فقره پایانکار نیز صادر نماید.

وی تصریح کرد: حوزه شهرسازی منطقه ۳ در راستای رفاه حال شهروندان، با اجرای طرح حوزه بندی در معاونت شهرسازی به پاسخ دهی به امور صدور پروانه وهمچنین استعلامات سرعت بخشیده و برای صدور سریع گواهی معامله شهروندان نیز تلاش کرده است.

به گفته وی، تمامی کارکنان این حوزه در راستای جلب رضایت ارباب رجوع با سرعت، دقت لازم و کافی پاسخگوی شهروندان بوده و پیگیر پرونده های مراجعین به حوزه شهرسازی هستند.