شهسواری‌ خواستار تحقق عدالت فرهنگی در هشترود، چاراویماق و بستان‌آباد شد
شهسواری‌ خواستار تحقق عدالت فرهنگی در هشترود، چاراویماق و بستان‌آباد شد
آرمان تبریز- فرامرز شهسواری در جریان دیدار با صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواستار توجه بیش از پیش ایشان به مناطق کمتر توسعه یافته و تحقق عدالت فرهنگی در مناطق هشترود،چاراویماق و بستان‌آباد شد.

 

به گزارش آرمان تبریز از هشترود؛ وی با اشاره به پتانسیل و پیشینه تاریخی، فرهنگی و تمدنی این شهرستان ها گفت: انتظار داریم وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی به شهرستان ها و مناطق کمتر برخوردار توجه ویژه‌ای داشته باشند.

شهسواری ضمن تشریح شرایط شهرستان‌های هشترود، چاراویماق و بستان آباد و کمبود های زیر ساختی در این مناطق افزود با تخصیص های ناچیز برای مناطق کمتر توسعه یافته تحقق عدالت فرهنگی دور از انتظار خواهد بود.

نماینده مردم هشترود و چاراویماق در مجلس شورای اسلامی در ادامه با تشریح طرح های فرهنگی و هنری پیش بینی شده اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان هشترود خواستار تصویب برنامه‌های مذکور و تخصیص اعتبارات لازم برای برگزاری آنها شد.

گفتنی است در این دیدار طرح های پیشنهادی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هشترود که جشنواره شعر سایه‌ها با محوریت بزرگداشت یاد و نام پرفسور هشترودی ادیب و ریاضیدان برجسته کشوری و چهره ماندگار ملی و همچنین برگزاری جشنواره ملی تئاتر مونولوگ در راستای حمایت از تئاتر خلاق و مردمی سازی فعالیت های هنری از آن جمله بود، مورد تصویب قرار گرفت.

اسماعیل رحیمی / هشترود