تعطیلی غیرحضوری مدارس هشترود و نظرکهریزی به مدت دو روز به دلیل قطع زنجیره آنفلوآنزا
تعطیلی غیرحضوری مدارس هشترود و نظرکهریزی به مدت دو روز به دلیل قطع زنجیره آنفلوآنزا
آ مان تبریز- فرماندار و رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان هشترود، از تعطیلی غیرحضوری مدارس این شهرستان و بخش نظرکهریزی در روزهای سه شنبه و چهارشنبه (۲۵ و ۲۶ آذرماه ۱۴۰۴) خبر داد.

 

به گزارش خبرنگار آرمان تبریز از هشترود؛ ابراهیم حسنی گفت: این تصمیم در راستای اجرای دستورالعمل‌های پیشگیری، مراقبت و کنترل عفونت‌های حاد تنفسی در مدارس و پیرو مصوبه کمیته پدافند غیرعامل شهرستان درباره قطع روند بیماری‌های حاد تنفسی اتخاذ شده است.

وی با اشاره به شیوع بیماری آنفلوآنزا در شهرستان، هدف از این اقدام را مراقبت و کنترل هرچه بیشتر این بیماری عنوان کرد.

وی تاکید کرد: بر این اساس، فعالیت تمامی مدارس شهرستان هشترود و نظرکهریزی در همه مقاطع تحصیلی و در هر دو شیفت صبح و عصر، در روزهای یادشده به صورت غیرحضوری خواهد بود و فرآیند آموزشی از طریق بستر شبکه دانش‌آموزی «شاد» به شکل مجازی ادامه می‌یابد.