به گزارش آرمان تبریز، سید صولت مرتضوی، در مراسم افتتاح بزرگترین مرکز سنجش آموزش و تربیت فنی، حرفهای و مهارتی و تعیین صلاحیتهای حرفهای کشور در تبریز، اظهار کرد: تلاش و کوشش دارای بخش فردی و جمعی است که بخش جمعی با دانش افزایی در حوزههای مختلف محقق میشود.
وی افزود: یکی از مجموعههایی که میتواند بسترساز سعادت انسان برای رسیدن به کمال، کسب روزی حلال و افزایش و انتقال دانش باشد، مراکز آموزش فنی و حرفهای هستند.
وی ادامه داد: با ریل گذاری جدیدی که در حوزه آموزش دانشگاهی، آموزش و پرورش و فنی و حرفهای وجود دارد، احساس میکنیم که جهت گیری جامعه با هدایت نظام جمهوری اسلامی ایران بسیار مطلوب بوده و این جهت گیری بسترساز ثبات اقتصادی شده است.
مرتضوی گفت: در سفر دوم ریاست جمهور به آذربایجان شرقی، مسئولان استان اعلام کردند که در کنار بیکاری فارغ التحصیلان تحصیلات تکمیلی، نیاز به نیروی کار در این استان دارند و مدیران کارگاهها و کارخانجات به شدت نیازمند نیروی ماهر هستند.
وی ادامه داد: با توجه به نگاه عادلانه نظام جمهوری اسلامی و فرهنگ عدالت محور این نظام میتوانیم به جامعه بشری کمک کنیم تا از امکانات و استعدادهای نهفته بهره برداری لازم برده شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مجموعه اقدامات انجام گرفته در کشور، سبب رونق و افزایش تولید و ثبات اقتصادی شده است و دهه ۱۴۰۰ را با ثبات اقتصادی آغاز کردیم و بر اساس گزارشات مراکز رسمی به رشد مطلوبی در سه ماهه اول سال ۱۴۰۲ رسیدیم. رشد اقتصادی تاریخی ۶.۲ درصد با احتساب نفت و بدون احتساب آن ۵.۲ درصد ثبت شده است. رشد اقتصادی کشورمان در حوزه نفت ۱۶.۵ درصد شده که بخش عظیمی از آن به واسطه آموزش است.
وی افزود: اگر آموزش محقق شود، بهره کشی از نیروی کار به فراموشی سپرده میشود. انسان صاحب خرد فنی، قدرت مذاکره و استفاده مطلوب از تدبیر و سرپنجه کارش افزایش مییابد.
وی با بیان این اینکه این مرکز، پنجمین مرکز آموزش، سنجش و صدور صلاحیت حرفهای کشور است، افزود: جوانان پس از مهارت آموزی در این مرکز به بازار کار میروند. بخشی از کسانی که علاقهای به ادامه تحصیلات آکادمیک ندارند، در مراکز آموزش فنی و حرفهای حضور یافته و آموزش میبینند.
گفتنی است؛ این مرکز سنجش صلاحیت با ۱۶ هزار متر مربع زیربنا جزو مصوبات سفر دو دولت قبلی بوده که طی ۱۶ سال گذشته نیمه تمام متوقف شده بود اما در سفر نخست آیت الله رئیسی، رئیس دولت سیزدهم به استان، اعتبار ۲۴ میلیارد تومانی برای آن تخصیص یافت و عملیات اجرایی آن بار دیگر قوت گرفت. این مرکز وسیع و تخصصی در پنج طبقه با ۳۰ سالن ۴۰۰ متری که دارای کافی شاپ، هتلینگ، امکانات رفاهی، آموزشی و سنجش است، مورد بهره برداری قرار گرفت.