به گزارش آرمان تبریز، عابدین خرّم در هفتمین همایش مدیران ستادی و استانی آموزش فنی و حرفهای کشور که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برگزار شد، گفت: در روزهای نخست دوران تصدی گری سمت استانداری وقتی به هر گوشه و کناری در استان میرسیدیم، پروژههای متعدد ناقص و به جا مانده از دولت قبلی را میدیدیم و مردم به شدت از این موقعیت گلایه داشتند.
وی با اشاره به افتتاح بزرگترین مرکز سنجش صلاحیتهای حرفهای کشور در تبریز، افزود: وقتی امروز میبینیم که نوجوانان، دانش آموزان، دانشجویان و دانش آموختگان این شهر در این مرکز جمع شدهاند و مهارت میآموزند، خداوند را شاکر هستیم که توفیق داد تا این پروژه به جا مانده از دولتهای قبلی با تامین اعتبار در دولت سیزدهم به اتمام برسد.
وی با اشاره به گسترش حیطه فعالیتهای آموزش فنی و حرفهای به سراسر استان، اظهار کرد: آموزشهای فنی و حرفهای مبتنی بر نیازها در نقاط مختلف استان و در هر روستایی که لازم بوده و هر منطقه محروم حاشیه نشین ارائه میشود و این نهاد، ماموریت محور عمل میکند.
خرّم با اشاره به اینکه حدود ۹۰ درصد از اقتصاد استان در دست بخش خصوصی است، گفت: کارهای بزرگی در بخش خصوصی استان در حال انجام است و یکی از نیازهای اساسی آنها که همواره به ما مراجعه میکنند، نیروی آموزش دیده و ماهر است که در استان کم است.
روح الله متفکرآزاد، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افتخار دارد که در زمینه فعالیتهای حوزه فنی و حرفهای ورود جدی دارد.
وی افزود: بررسی مسائل و وظایف مربوط به فنی و حرفهای جزو کارویژههای مهم در عرصه وظایف کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی است.
وی در ادامه از تدوین اساسنامه سازمان فنی و حرفهای کشور خبر داد و گفت: پیگیر هستیم تا اساسنامه این سازمان به زودی در مجلس شورای اسلامی طرح شده و این سازمان دارای یک اساسنامه قوی باشد.
گفتنی است؛ این مرکز سنجش صلاحیت با ۱۶ هزار متر مربع زیربنا جزو مصوبات سفر دو دولت قبلی بوده که طی ۱۶ سال گذشته نیمهتمام متوقف شده بود اما در سفر نخست «آیتالله رئیسی» رئیس دولت مردمی سیزدهم به استان، اعتبار ۲۴ میلیارد تومانی برای آن تخصیص یافت و عملیات اجرایی آن بار دیگر قوت گرفت.
پس از گذشت یک سال از سفر نخست رئیسجمهور به استان، این مرکز وسیع و تخصصی در پنج طبقه با ۳۰ سالن ۴۰۰ متری که دارای کافیشاپ، هتلینگ، امکانات رفاهی، آموزشی و سنجش است، مورد بهرهبرداری قرار گرفت.