آرمان تبریز-صبح روز شنبه ۲۸ مرداد ماه یک دستگاه خودرو پژو به دلیل سرعت غیرمجاز با تیر برق در ورودی کندرود برخورد و موجب شکستگی تیر برق و ایجاد خسارت به شبکه شد.
به گزارش خبرنگار ما در تبریز، صبح روز شنبه ۲۸ مرداد ماه یک دستگاه خودرو پژو به دلیل سرعت غیرمجاز، با تیر برق ورودی کندرود برخورد و راننده ۳۳ ساله این خودرو دچار صدمات جانی شد که آتش نشانان با اجرای عملیات اطفاء حریق و ایمن سازی محل حادثه به عملیات نجات خاتمه دادند.
به دنبال این حادثه خساراتی به شبکه توزیع برق وارد شده بود که بلافاصله کارشناسان شرکت به منظور بررسی میزان خسارات وارده در محل حادثه حاضر و اقدامات لازم برای پیشگیری از اخلال در شبکه توزیع را انجام دادند.
با توجه به ایجاد شکستگی در تیر برق و نیاز به تعمیرات اساسی و صنعتی بودن منطقه، اکیپ های خط گرم شرکت برق تبریز و نوسازی در محل حاضر شده و بدون اعمال خاموشی شبکه را تعمیر و مجدد به مدار بازگرداندند.
خوشبختانه اخلالی در برق رسانی به منطقه به وجود نیامده و تدابیر لازم برای ادامه روند برق رسانی تا تعویض تیر برق انجام شد.