میانجی‌گری عمان نتیجه داد؛ «اسدالله اسدی» آزاد شد/ «اولیویه واندکاستیل» از تهران به مسقط منتقل شد/ ویدئویی اولین تصاویر از اسدی در خاک ایران
میانجی‌گری عمان نتیجه داد؛ «اسدالله اسدی» آزاد شد/ «اولیویه واندکاستیل» از تهران به مسقط منتقل شد/ ویدئویی اولین تصاویر از اسدی در خاک ایران
آرمان تبریز-اسدالله اسدی دیپلمات ایرانی از زندانی در بلژیک آزاد شد.

 

آرمان تبریز-اسدالله اسدی دیپلمات ایرانی از زندانی در بلژیک آزاد شد.
اسدالله اسدی دیپلمات ایرانی تیرماه سال ۹۷ با توطئه منافقین در آلمان دستگیر و سپس تحویل پلیس بلژیک شد.

دستگیری وی نقض حقوق دیپلماتیک (ماده ۴۰ کنوانسیون حقوق دیپلماتیک وین) و نقض گسترده حقوق بشر بود چراکه وی را به‌مدت ۱۰۰ روز در بخش زندانیان روانی و ۳ ماه در انفرادی بدون پنجره زندانی کردند.

تلویزیون دولتی عمان اعلام کرد این کشور موفق به میانجیگری میان ایران و بلژیک برای حل مسئله شهروندان زندانی شده و هر دو کشور زندانی طرف مقابل را امروز جمعه برای تبادل به مسقط منتقل کرده اند.

رسانه های خارجی افراد آزادشده را «اولیویه واندکاستیل» زندانی امنیتی بلژیکی و «اسدالله اسدی» دیپلمات ایرانی عنوان کرده اند.

وزیر امور خارجه کشورمان هم گفته است: اسدالله اسدی، دیپلمات بی‌گناه کشورمان که برخلاف حقوق بین‌الملل و به‌طور غیرقانونی بیش از دو سال در آلمان و بلژیک بازداشت بود، هم‌اکنون در راه بازگشت به وطن است و به‌ زودی وارد ایران عزیزمان خواهد شد

او با تایید میانجی‌گری مسقط در این آزادی، تاکید کرده است: از تلاش‌های مثبت سلطنت عمان در این مسیر تشکر می‌کنم.

همسر این دیپلمات نیز در گفتگو با رسانه‌ها، آزادی اسدالله اسدی را تایید کرده است.