ایستگاه آتش‌نشانی شهرک رشدیه شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد
ایستگاه آتش‌نشانی شهرک رشدیه شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد
شهردار تبریز:شهردار تبریز از بهره برداری از ساختمان آتش نشانی شهرک رشدیه طی شهریور ماه امسال خبر داد و گفت: روزشمار افتتاح این پروژه بزودی نصب می شود

آرمان تبریز-شهردار تبریز:شهردار تبریز از بهره برداری از ساختمان آتش نشانی شهرک رشدیه طی شهریور ماه امسال خبر داد و گفت: روزشمار افتتاح این پروژه بزودی نصب می شود.

به گزارش خبرنگار ما از تبریز؛ یعقوب هوشیار امروز در بازدید از ساختمان در حال احداث آتش نشانی شهرک رشدیه که همزمان با سومین جلسه از چهارمین دور قرارهای خدمت شهرداری تبریز در منطقه ۵ انجام یافت، اظهار کرد: عملیات احداث این پروژه با چهار میلیارد تومان اعتبار در حال پیگیری است.

وی تصریح کرد: ساختمان آتش نشانی رشدیه در مساحت ۱۰۰۰ متر مربع و زیربنایی بالغ بر ۵۱۰ متر مابین شهرک رشدیه و ولی امر احداث می شود.

هوشیار این پروژه را در افزایش سطح پوشش خدمات آتش نشانی و ارتقای ایمنی شرق تبریز مفید دانست و افزود: در این مجموعه بخش هایی چون آشیانه، ساختمان اداری، استراحتگاه پرسنل آتش نشانی و … پیش بینی شده است.

شهردار تبریز خاطرنشان کرد: این ایستگاه آتش نشانی با بهره مندی از نظارت سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز در حال احداث است.