به گزارش آرمان تبریز، مدیر عامل این شرکت در این نشست مشترک علمی با حضور مسؤولین دانشگاهی استان گفت: پژوهش و تحقیق نوعی سرمایه گذاری در نیل به نتایج و اهداف اجرایی بوده و شرکت گاز استان مصر است پشتوانه علمی برای تمامی فرآیندهای دخیل در اهداف کلان تعریف نماید.
نادر کمالی با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی از شرکت های پر مشترک در صنعت گاز کشور می باشد، افزود:در سال گذشته با توزیع ۱۱ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در بخش های مختلف و دارا بودن ۲۶هزار کیلومتر شبکه گازرسانی در تأمین پایدار گاز مردم و تحقق تعهدات اجرایی خود تلاش کرده و هم اکنون در آستانه اتمام گازرسانی در استان، ضرورت دارد با نگاه علمی و پژوهشی در حفظ سرمایه ملّی،مقاوم سازی و نگهداشت تأسیسات و ارائه خدمات بهینه در استقرار استانداردهای روز و نیل به رضایت عمومی اقدام نماییم.
لازم به ذکر است نصراله زاده، رئیس دانشگاه تبریز، نقی پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و صادقی آزاد، رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در این نشست ضمن بیان ضرورت پژوهش و نگاه علمی در بخش صنعت و بیان قابلیت های دانشگاه های متبوع در تعامل و همراهی با شرکت گاز و اهمیت خدمات این شرکت به عنوان توزیع کننده مهم ترین سبد انرژی مصرفی مردم، به حلقه گمشده تعاملات بین بخشی در جامعه اشاره و بر ضرورت همکاری های فی مابین در کاهش بروکراسی اداری، امید آفرینی و کاهش زمان ارائه خدمات به مردم تأکید کردند.
پیوند صنعت و دانشگاه ؛
انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه ها و شرکت گاز استان آذربایجان شرقی
آرمان تبریز: رویکرد علمی اجرای فرآیندهای شرکت گاز استان آذربایجان شرقی در سال جدید و ایجاد پیوند دانشگاه و صنعت از طریق انعقاد تفاهم نامه همکاری این شرکت با دانشگاه های تبریز، علوم پزشکی و شهید مدنی آذربایجان آغاز شد.
لینک کوتاه :
https://www.armantabriz.ir/?p=63350
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
فرزین: امکان دسترسی سریع به ۶.۷ میلیارد دلار از منابع ایران در صندوق بینالمللی پول فراهم شد
آرمان تبریز-رئیسکل بانک مرکزی ایران از دسترسی سریع به ۶.۷ میلیارد دلار از منابع موجود ایران در صندوق بین المللی پول خبر داد.
اعلام لیگ های برتر والیبال آذربایجانشرقی
آرمان تبریز- لیگ های برتر والیبال آذربایجانشرقی اعلام شد.
درآمدی برمفهوم نظارت درآینه ی حقوق عمومی
آرمان تبریز-پژمان غفوری؛پژوهشگر حقوق عمومی و استاد دانشگاه/نظارت در اصل یک واژه عربی است که از ماده نظر و به معنای نگاه توام با تامل و اعتبار آمده است و بیشتر به معنای حاصل مصدر یعنی به رای صادره از سوی ناظر به کار می رود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.