کاشت و تولید گیاهان دارویی در تفرجگاه عینالی قابل تقدیر است
کاشت و تولید گیاهان دارویی در تفرجگاه عینالی قابل تقدیر است
آرمان تبریز-رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: اقدام ارزنده در تولید و کاشت گیاهان دارویی در تفرجگاه عینالی و تلاش چشمگیر در توسعه کمی و کیفی این تفرجگاه نسبت به سال های قبل قابل تحسین است.

آرمان تبریز-رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: اقدام ارزنده در تولید و کاشت گیاهان دارویی در تفرجگاه عینالی و تلاش چشمگیر در توسعه کمی و کیفی این تفرجگاه نسبت به سال های قبل قابل تحسین است.

به گزارش خبرنگار ما در تبریز،شکور اکبرنژاد در مراسم آغاز کاشت گیاهان دارویی در تفرجگاه عینالی ضمن قدردانی از مدیریت و کارکنان سازمان عون بن علی، توسعه کمی و کیفی این تفرجگاه را نسبت به سال های قبل چشمگیر دانست.

او با ارزشمند خواندن اقدام سازمان عون بن علی در آغاز کاشت گیاهان دارویی گفت: کوهستان عینالی با دارا بودن اراضی بکر، مستعد سرمایه گذاری در زمینه تولید گیاهان دارویی و بومی است.

رئیس شورای اسلامی تبریز ادامه داد: استفاده از فناوری های جدید در تولید انبوه گیاهان دارویی با همت و حمایت مسئولین و فعالان این عرصه میسر شده است.

اکبرنژاد با بیان اینکه سازمان عون بن علی دانش لازم و تجربیات کافی در تولید و کاشت آزمایشی گیاهان دارویی را دارد، اظهار داشت: سازمان عون بن علی آمادگی لازم برای عقد قرارداد و مشارکت با اشخاص حقیقی و حقوقی برای تولید و فروش گیاهان دارویی و بومی را دارد.

رنجبرپور مدیر فضای سبز سازمان توسعه و عمران عون بن علی نیز در این مراسم با اشاره به افزایش مصرف گیاهان دارویی و نهادینه شدن نقش گیاهان دارویی در زندگی روزمره خانواده ها گفت: حضور شهروندان برای جمع آوری گیاهان دارویی در تفرجگاه عینالی، کارشناسان این سازمان را برآن داشت تا گامی موثر در کاشت و عرضه گیاهان دارویی بخصوص گیاهان بومی منطقه بردارند.

او کاشت آزمایشی گیاهان دارویی را موفقیت آمیز ارزیابی کرد و افزود: از آبان ماه سال گذشته با همکاری شرکت دانش بنیان شفا پژوهان سبز که جزو شرکت های پیشرو و فن آور دانشگاه علوم پزشکی تبریز است اقدام به کاشت گیاهان دارویی نظیر رزماری، پنجه مریم، زوفا، مارچوبه، شمعدانی معطر و سمبل الطیب کردیم.

رنجبرپور ادامه داد: پس از رشد و بازخورد مناسبی که از کشت آزمایشی گلخانه ای و تکثیر آنها گرفته شد، این گونه ها به صورت انبوه ولی آزمایشی در فضای آزاد کاشته شد.

او با تاکید بر اینکه در این مرحله هم بازخورد مناسبی گرفته شد گفت: پس از این گونه ها در محل های تعیین شده به صورت انبوه کاشته می شود.

مدیر فضای سبز سازمان توسعه و عمران عون بن علی با اشاره به مدیریت هزینه های خرید و تولیدات گلخانه تفرجگاه عینالی اظهار داشت: سال گذشته با توجه به افزایش تولیدات گلخانه برای نگهداری بخشی از گلها در فصل سرما از گلخانه های سازمان پارک ها در سردرود استفاده کردیم که در خریدهای فضای سبز سازمان بطور چشمگیری کاهش داشت و در همین راستا طبق برنامه ریزی های انجام گرفته و شناسایی محل در صدد احداث دومین گلخانه برای تولید گیاهان دارویی و بومی هستیم.