آرمان تبریز-مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز، در خصوص طرح برق امید و مانور جهادی رفع مشکل فیدرهای عارضهدار گفت ؛ از آنجایی که انرژی الکتریکی در کل دنیا یکی از آیتم های مهم شاخص توسعه یافتگی است متناسب با مصارف انرژی نیز همین توسعه یافتگی شناخته میشود و تلاش ما نیز براین هست تا مصرف انژی را برمبنای اصولی پیش ببریم.
به گزارش خبرگزاری ما از تبریز، عادل کاظمی امروز در نشست خبری با خبرگزاری ها افزود: با تلاش مضاعف همکاران در این شرکت ؛زمان واگذاری انشعاب به صورت چشم گیر کاهش یافته ومتوسط زمان آن در چند سال اخیر از۲۷ روز به ۹ روز تعدیل یافته است.
کاظمی در تشریح ساماندهی و اصلاحات ساختاری در محدوده داخلی شهر اظهار داشت ؛به همت همکاران اساسی ترین پست برق را در بازارسرای تبریز بهصورت زیرزمینی اجرا کردیم و اصلاحات ساختاری و بنیادین در این در بازار اتفاق افتاد که هم اینک دربخشهای مختلف آن دیگر بی نظمی قبلی نمایان نیست .
وی خاطرنشان شد؛ بهبود شاخص متوسط طول عمر پروژه در سنوات قبل بیش از ۲۵۰ روز طول میکشید ولی هم اکنون به ۸۰ تا ۸۵ روز کاهش یافته و تمام تلاش براین هست تا آن را به حداقل و تا۶۰ روز کاهش دهیم.
کاظمی در خصوص مدیریت پیکزایی مصرف تصریح کرد: در چند سال گذشته، توجه به پیکزایی جزو ازجمله اولویتهای اساسی این شرکت بود تا جایی که همکاران ما با تلاش مضاعف سعی نمودند تا جایی که ممکن بود خاموشی رخ ندهد و در بازه پیک مصرف سه ماهه نیز صرفا ۲-۳بار خاموشی محدود اتفاق افتاد .
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز،با اشاره به تعداد مشترکین تحت پوشش این شرکت یاد آور شد ؛ بیش از ۲ میلیون نفر در حوزه این شرکت قرار دارند که در مجموع شامل یکمیلیون و ۱۲ هزار و ۷۳۰ مشترک شهری و روستایی می باشد.
وی تاکید کرد: سالانه ۱۸۰ میلیارد تومان پروژه برای اصلاح، ساختار و بسترسازی زیرساختها هزینه می گردد که بر اساس ابلاغیه اعلامی باید حداقل میزان پروژه انتقالی را در این راستا داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز، در مورد شبکه خودنگهدار عنوان نمود :برنامه راهبردی این شرکت این هست تا تا شبکههای سیم مسی را به شبکه کابل خود نگهدار تبدیل کند و فعلا نیز در۶ هزار و ۳۰۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف وجود دارد که ۷۰۰ کیلومتر از آن به کابل خودنگهدار تبدیل شده و تلاش می شودتا همه شبکه را به کابل خودنگهدار تبدیل کنیم.
کاظمی گریزی هم به همراهی شبکه های پر مصرف و سنگین نمود و گفت :جا دارد از همکاری۴ هزار مشترک صنعتی، کشاورزی و خدماتی که با مدیریت مصرف، ما را یاری همراهی نمودند قدردانی نماییم .
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز در استفاده از برخی سخت افزاری ها در کاهش مصرف هم اذعان داشت: خوشبختانه با توسعه فرهنگ استفاده از چراغهای LED در چند سال اخیر شاهد کاهش مصرف هستیم به طوری که ۴ هزار چراغ LED در تبریز با مصرف کم و با عمر مفید ۷۰ هزار ساعت مواجهیم.
وی در ادامه با اشاره به نصب سلول خورشیدی دربرخی ادارات و سازمان ها افزود: استانداری آذربایجانشرقی،شرکت توزیع برق، اداره کل فنی و حرفهای، جهادکشاورزی، شرکت برق منطقهای، دانشگاه تبریز خود را تا حدودی مقید به استفاده از نیروگاه سلول خورشیدی کردهاند و در این اثنا قریب به ۸۰۰ کیلو وات نیرو خورشیدی در تبریز نصب گردیده است.
این مقام ارشد در شرکت توزیع برق تبریز؛ درخصوص طرح مانور جهادی متذکر شد: طرح مانور جهادی توزیع برق تبریز بیشتر با هدف نمایش توانایی اکیپهای عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق تبریز و میزان تاثیرگذازی و آمادگی اجرای مانور فیزیکی و عملیاتی دربحران ها و شناسایی قابلیت اطمینان شبکه، توانافزایی اکیپهای عملیاتی، شناسایی ضعفها و قوتهای برنامهریزی و اقدام آن شرایط بحرانی و اصلاح سریع و گسترده نقاط ضعف شبکه با حضور ۲۵ اکیپ عملیاتی در حال سازماندهی می باشد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز در ادامه این نشست درتشریح طرح برق امید هم اظهار کرد: “”طرح برق امید”” مشترکان خانگی را به سه بخش کم مصرف ( کمتر از ۸۰ کیلو وات ساعت در روز)، خوش مصرف( کمتر از ۲۰۰ کیلو وات ساعت) و پر مصرف (بیش از ۲۰۰ کیلو وات ساعت) تقسیم کرده است و نحوه بهره مندی از آن را برای این سه گروه مشخص نموده است .
وی در پایان با اشاره به مصوبه اخیر دولت مبنی بر رایگان شدن برق ۳۰ میلیون نفر در کشور اظهار داشت: مطابق آمار بر اساس الگوی مصرف، حدود ۸ میلیون و ۴۰۰ هزار خانوار جزو مشترکان کم مصرف هستند.