آرمان تبریز-همزمان با فرمان رهبری مبنی بر تشکیل رزمایش همدلی رزمایش همدلی در جلفا آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دفتر امام جمعه جلفا ،به تازگی دفتر حفظ و نشر آثار رهبری تصویر نوشتهای از سخنان رهبری در رابطه با رزمایش همدلی که با هدف کمک به نیازمندان تشکیل شده است را منتشر کرد.
درمتن تصویر نوشته منتشره آمده است: عدّهای هستند که در این شرایط حقیقتاً زندگیشان بسختی قابل گذران است، مردمی که توانایی دارند بایستی در این زمینه فعّالیّت وسیعی را شروع کنند. بخصوص که ماه رمضان در پیش است، ماه انفاق و ایثار. چه خوب است که یک رزمایش گستردهای در کشور به وجود بیاید برای مواسات و همدلی و کمک مؤمنانه به نیازمندان.
همزمان با فرمان تشکیل رزمایش همدلی ، شماره حساب ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۳۹۸۶۸ نزد بانک ملی ایران به نام مرکز نیکوکاری کرامت مسجد جامع جلفا آماده دریافت کمک های نقدی و غیر نقدی مردم مومن ، ولایت مدار و همیشه در صحنه برای تهیه و توزیع بستههای حمایتی است .