آرمان تبریز-مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز طی گزارشی از عملکرد این شرکت در دوران شیوع ویروس کرونا به استاندار آذربایجانشرقی گفت: خدمات متعدد برق تبریز در این شرایط قابل توقف و تعطیلی نیست.
به گزارش خبرنگار ما؛ عادل کاظمی در این گزارش با بیان مطلب فوق، افزود: در شرایط کنونی، وظایفی از قبیل نگهداشت روشنایی معابر، سرویس تاسیسات توزیع، نصب کنتور، تست کنتورها، تعویض کنتورهای معیوب، انجام عملیات رفع اتصالی و رفع خاموشی، فروش انشعابات، اجرای پروژههای توزیع با هدف برقرسانی به واحدهای صنعتی و کشاورزی و سایر متقاضیان برق، کنتورخوانی و ارائهی صورتحسابهای الکترونیکی و وصول مطالبات انرژی و … را صرفا میتوان با رعایت پروتکلهای بهداشتی و مراقبتی انجام داد تا با حداقل عارضه و مشکل مواجه شویم.
کاظمی ادامه داد: این شرکت از اواخر سال گذشته تلاش کرده تا دستورالعملها و اصول بهداشتی را رعایت کند و اقداماتی از قبیل ضدعفونی مجموعههای اداری بهصورت مستمر و منظم، تهیه و در اختیار قرار دادن لوازم بهداشتی (محلولهای ضدعفونیکننده، دستکش و ماسک و …) برای همکاران را در چند مرحله و به طور مستمر انجام داده است.
وی همچنین کاهش حضور همکاران در محیطهای کاری و انجام فعالیتها به صورت دورکاری و ارائهی خدمات غیرحضوری از طریق پرتال سازمانی را از دیگر اقدامات شاخص شرکت برای پیشگیری از شیوع بیشتر بیماری کرونا ذکر و خاطرنشان کرد: با انجام این اقدامات از میان تقریبا ۱۵۰۰ همکار رسمی و شرکتی تنها تعداد معدودی به کرونا مبتلا شده و در قرنطینهی خانگی هستند و دورهی نقاهت را طی میکنند.
کاظمی تصریح کرد: با توجه به شواهد، به نظر میرسد وضعیت کنونی تداوم داشته باشد و ایجاد محدودیت برای انجام فعالیتها آسیبهای جدیتری را به بدنهی اقتصادی جامعه وارد کند. لذا باید تدابیری اندیشید تا فعالیتهای حیاتی شرکت با خللی مواجه نشود، چرا که در غیر اینصورت مشکلات معیشتی نیز به مسایل بیماری و نگرانیهای اجتماعی افزوده خواهد شد.
وی با اشاره به در پیش بودن روزهای گرم سال گفت: از اواسط خرداد ماه وارد پیک بار تابستان خواهیم شد و ضرورت دارد با جدیت جلب همکاریها و مشارکتها به منظور پیکسایی انجام شود و عملیات و برنامههای مختلفی نیز توسط شرکت توزیع نیروی برق تبریز و عوامل پیمانکاری این شرکت صورت پذیرد تا در دورهی پیک بار مشکلات خاموشی و کمبود انرژی بروز نکند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز در پایان با بیان اینکه دغدغههای مذکور، حساسیت تصمیمگیری در کمیتهها و کمیسیونهای مقابله با ویروس کرونا را بیشتر نمایان میکند، یادآور شد: باید شرایطی فراهم شود که هم جنبههای بهداشتی و پزشکی و عدم گسترش بیماری ویروس کرونا را در بگیرد و هم از جنبهی تاثیرات اقتصادی و اجتماعی شرایطی را فراهم کند تا گردش اقتصادی و خدمترسانی در سال جهش تولید با موانع و مشکلات مواجه نشود.