​توسعه فرهنگ مصرف ماهی و غذاهای دریایی جزو اولویت های  مدیریت شیلات استان آذربایجان شرقی
​توسعه فرهنگ مصرف ماهی و غذاهای دریایی جزو اولویت های  مدیریت شیلات استان آذربایجان شرقی
آرمان تبریز-کلاسهای آموزشي طبخ آبزيان در محل پایگاه حوزه کوثر شهرستان آذرشهر و مرکزآموزش فني و حرفه اي شهرستان ملكان با حضور 60 نفر از مدعوین ناحيه مقاومت​سپاه و اعضاء​بسيج​مهندسين شهرستان و زنان تسهيلگر روستايي با طبخ چند نوع غذا (کباب ماهی، ساندویج ماهی ، ماهي زغالي، سوپ ماهي، ماكاروني ماهي و كوكوي ماهي) تشكيل گرديد.

آرمان تبریز-کلاسهای آموزشی طبخ آبزیان در محل پایگاه حوزه کوثر شهرستان آذرشهر و مرکزآموزش فنی و حرفه ای شهرستان ملکان با حضور ۶۰ نفر از مدعوین ناحیه مقاومت​سپاه و اعضاء​بسیج​مهندسین شهرستان و زنان تسهیلگر روستایی با طبخ چند نوع غذا (کباب ماهی، ساندویج ماهی ، ماهی زغالی، سوپ ماهی، ماکارونی ماهی و کوکوی ماهی) تشکیل گردید.

به گزارش خبرنگار ما؛مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی در جریان برگزاری این کلاس ها با بیان اینکه این کلاس های آموزشی در راستای اجرای تفاهمنامه همکاری فی مابین سازمان بسیج جامعه زنان سپاه عاشورا و سازمان فنی و حرفه ای استان اجرا شد گفت: در سال رونق تولید در راستای ارتقای فرهنگ مصرف ابزیان و حمایت از تولید کنندگان ماهی استان، تفاهم نامه هایی با اداره کل سلامت و امور اجتماعی شهرداری و اداره کل فنی و حرفه ای و سازمان بسیج جامعه زنان سپاه عاشورا منعقد و به تعداد ۲۵ مورد کلاس آموزش طبخ آبزیان و با حضور ۷۰۰ نفر روز برگزار گردیده است.

مهندس قاسم جعفروند با بیان اینکه جشنواره غذای سالم با آبزیان در شهرستان بستان آباد و جشنواره ماهیگیری با قلاب در شهرستان هشترود نیز با حضور حداقل ۱۰۰۰ نفر برگزار شده است ادامه داد: در خصوص فرهنگ سازی و تغییر سبک تغذیه ای خانوارها به سمت استفاده بیشتر از تولیدات بخش شیلات و ارتقای سهم ماهی و غذاهای دریایی در سبد خانوار در سالجاری علاوه بر برگزاری کلاس های طبخ و جشنواره های ترویجی، اقدام به نشر و توزیع انواع بروشور، پوستر و کتابچه آموزش طبخ ماهی ، تهیه برنامه های ویژه تلویزیونی ، گسترش مراکز توزیع و عرضه مستقیم ماهی نموده ایم.

وی در پایان اظهار نمود: توسعه فرهنگ مصرف ماهی و غذاهای دریایی جزو اولویت های این مدیریت می باشد و امیدواریم با اقدامات انجام گرفته و برنامه های پیش رو در سطح استان میانگین مصرف ماهی و غذا های دریایی را که در حال حاضر ۷ کیلوگرم است به سرعت به میانگین کشوری که در حدود ۱۲ کیلوگرم می باشد نزدیک کنیم .