به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ سامان احمدزاده اظهار داشت: پس از تملک اماکن مسکونی موجود در محل، عملیات تخریب در انتهای خیابان ۲۴ متری جهت تعریض این خیابان انجام و تردد شهروندان در این مسیر تسهیل شد.
او افزود: به دلیل قرار داشتن چند واحد مسکونی و عرض کم انتهای خیابان تلاش امکان تردد وسایل حمل و نقل عمومی و اتوبوس در این محدوده غیرممکن بود که با درخواست شهروندان و اهالی، شهرداری منطقه ۶ با تملک و تخریب این واحدها نسبت به تعریض خیابان اقدام کرد.
احمدزاده گفت: روز گذشته با تخریب آخرین اعیانی موجود در این خیابان امکان دور زدن اتوبوس و تسهیل عبور و مرور وسایل حمل و نقل عمومی فراهم شد.
شهردار منطقه ۶ تبریز تاکید کرد: با اتمام مراحل تملک و تخریب اعیانی های این خیابان، عملیات آسفالت ریزی و احداث ایستگاه و تامین امکانات لازم برای عبور و مرور اتوبوس های شرکت واحد و… انجام خواهد شد.