به گزارش آرمان تبریز از هشترود ؛رئیس شبکه بهداشت و درمان هشترود ضمن تبریک عید سعید قربان تاکید کرد با توجه به مشاهده مواردی از ابتلا به تب کریمه و کنگو در برخی استان های کشور همشهریان محترم نکات بهداشتی را در ذبح قربانی حتما رعایت نمایند.
دکتر شیرجنگ بیان کرد: افرادی که با دام سر و کار دارند یا به ذبح دام مشغولند، باید از وسایل محافظتکننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند و خونابهها به طریق بهداشتی دفع شود.
وی افزود: مردم با هدف پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان، گوشت قربانی را ۲۴ ساعت پیش از مصرف در دمای یخچال نگهداری کنند و از خریدن گوشتهایی که خارج از نظارت شبکه دامپزشکی ذبح و عرضه شده است، خودداری کنند. همچنین جگر و سایر امعاء و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتیگراد استفاده شود. مردم به هیچوجه دامی را که علائم بیماری و ناخوشی دارد، ذبح و مصرف نکنند.
- نویسنده : اسماعیل رحیمی


































