به گزارش آرمان تبریز از هشترود ؛ سرهنگ “محمد نعمتی” در تشریح جزئیات این خبر گفت:در پی کسب خبر مبنی فروش و توزیع سیگار خارجی قاچاق در یکی از مناطق حوزه استخفاظی،رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی اظهارداشت:ماموران با اقدامات علمی و پلیسی خودرو پژو ۴۰۵ اعلامی را شناسایی و پس از هماهنگی با قضایی در یک عملیات غافلگیرانه خودرو را متوقف و در بازرسی از خودرو تعداد ۲۷۴هزار و ۱۰۰ نخ سیگار خارجی قاچاق را کشف کردند.
سرهنگ”نعمتی”افزود: ارزش این محموله بر اساس نظر کارشناسان ۵ میلیارد ریال برآورد شده که در این رابطه یک نفر متهم دستگیر که با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
این مقام انتظامی در پایان خاطر نشان کرد:مبارزه با قاچاق کالا اقدامی برای حفظ و استقرار امنیت اقتصادی در کشور است و از مردم درخواست کرد هرگونه اطلاعات و اخباری را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
- نویسنده : اسماعیل رحیمی / هشترود


































