آرمان تبریز-جنیفر گیتس در گفتگوی خود با نشریه ی ووگ از سختی های برگزاری مراسم ازدواجش در بحبوحه ی همهگیری کرونا و تحولاتی که خانواده ی وی به دنبال طلاق والدینش دستخوش آن ها شده بود، گفت.
جنیفر گیتس، دختر بیل گیتس، هم مؤسس شرکت مایکروسافت، در مصاحبهی اخیر خود با نشریهی ووگ دربارهی مراسم عروسی مجلل ۲ میلیون دلاری اش گفت از تمامی مهمانان خواسته بود پیش از حضور در مراسم واکسن بزنند و تست کرونا دهند. او همچنین از دشواریهای برگزاری مراسم عروسی خود در سالی پر چالش گفت که با همهگیری کرونا و طلاق والدین میلیاردش همراه بود.
جنیفر گیتس ۲۵ ساله هفتهی گذشته در مزرعه اسب ۲۵ میلیون دلاری خود در نیویورک، با نائل نصار، اسب سوار ۳۰ ساله، ازدواج کرد.
جنیفر در گفتگوی خود با نشریهی ووگ از مصائب برگزاری مراسم ازدواجش در بحبوحهی همهگیری کرونا و تحولاتی که خانوادهی وی به دنبال طلاق والدینش دستخوش آنها شده بود، گفت.
جنیفر گفت: «سال پر چالشی بود، به طور کلی هم به خاطر کرونا، هم به خاطر تحولاتی که در خانوادهی ما اتفاق افتاد. اما علاقهی ما به همدیگر سر جایش بوده. اینکه بتوانیم ازدواج مان را با نزدیکترین دوستان و خانواده مان جشن بگیریم یک رویا بود که به حقیقت پیوست.»
عروسی جنیفر گیتس با دو مراسم عقد کلیسایی و محضری و تشریفات آن همراه بود.
با این حال، جنیفر گیتس، که دانشجوی رشتهی پزشکی است، گفت برگزاری این مراسم اصلاً کار سادهای نبود.
او گفت: «ما تصمیم گرفتیم مهمانها را ملزم کنیم که قبل از مراسم به طور کامل واکسینه شوند و تست کرونا دهند. ماسک هم در اختیارشان گذاشته بودیم. ما خیلی احساس خوشبختی میکردیم که میتوانیم در شرایطی امن با عزیزان مان به دور هم جمع شویم.»
او در ادامه گفت: «ما میدانیم که بقیه به اندازهی ما خوش شانس نیستند، به خصوص با وجود لطماتی که با ادامهی همهگیری به جامعه، در آمریکا و در همه جای دنیا وارد شده.»منبع: تابناک جوان

































