در بازی سخت ودشواربه برد قاطعانه رسیدیم
در بازی سخت ودشواربه برد قاطعانه رسیدیم
آرمان تبریز: تیم والیبال مس سونگون ورزقان درهفته پنجم لیگ والیبال دسته اول باشگاههای ایران درشهر بابلسرمازندران برابر میزبان وحریف سرسخت خود به برتری ۳ بر صفر دست یافت.

محمد غیاثی بعد از برد شیرین شاگردانش خطاب به خبرنگاران گفت: ست نخست دو تیم پا به پای هم جلو رفتند، اما توپکا با نتیجه ۲۴ بر ۲۲ در آستانه پیروزی بود که توانستیم با ۴ امتیاز متوالی نتیجه ست اول را به سود خود رقم زنیم.

وی گفت: در ست دوم از همان ابتدا با ایجادفاصله امتیازوحاشیه امنیت خوب ، موفق به پیروزی با اختلاف بالا شدیم.

سرمربی تیم والیبال مس سونگون افزود: در ست سوم حریف برای جبران حتی ۸ امتیاز از ما پیش افتاده بود؛ اما توانستیم بازی را مدیریت کرده و با برنامه های تمرین شده و بازی خوب بازیکنان در این ست هم به پیروزی رسیدیم.

غیاثی تاکید کرد: بازی با تیم های شمالی هم به لحاظ تماشاگران پرشورشان و هم شرایط جوی همیشه سخت بوده و از طرفی ما دیر به بابلسر رسیدیم، اما خدا را شکر توانستیم با دست پر به تبریز بازگردیم.

وی گفت: برای بازی با نیروی زمینی درروز دوشنبه اول آبان ماه فرصت چندانی نداریم و با یک ریکاوری و یک جلسه تمرین سبک به بازی  خواهیم رفت وروز جمعه همین هفته هم راهی برگزاری دیدار هفتم به تهران خواهیم شد وهرچند انجام سه بازی در هشت روز برای ما سخت ودشواراست ،اما با روحیه بالای بازیکنان امیدوار به کسب نتایج مقبول داریم.

                                                           خبرنگارورزشی  حبیب چرندابی