بیست ودومین همایش دوچرخه سواری بناب برگزارمی شود
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
پیشرفت چشمگیر طرحهای توسعه عتبات عالیات در آذربایجان شرقی با تکیه بر کمکهای مردمی
آرمان تبریز: رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات آذربایجان شرقی از اجرای گسترده طرحهای عمرانی در عتبات عالیات خبر داد و اعلام کرد: تاکنون ۱۹۰ پروژه توسعهای با محوریت مشارکتهای مردمی در صحنهای مقدس اجرا شده که بخش زیادی از آنها به مرحله بهرهبرداری رسیده و سایر طرحها نیز با روند مطلوب در حال اجراست.
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
خبرگزاری آریا- رئیس جمهور در حکمی، محمدرضا باهنر و محمد سالاری را به عنوان اعضای جدید ستاد راهبری اصلاح نظام بنگاهداری صندوقهای بازنشستگی، منصوب کرد.
بررسی آییننامه اجرایی تبصره ۳ ماده ۱۴ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول
فصل تدوین- آییننامه اجرایی تبصره ۳ ماده ۱۴ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، در کمیسیون مشترک شهرسازی و معماری و حقوقی مجمع شهرداران کلانشهرها به ریاست محمد عزتی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران و معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز مورد بررسی قرار گرفت.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


































