برگزاری چهارمین کنفرانس ملی انجمن پیشرانش هوافضای ایران
برگزاری چهارمین کنفرانس ملی انجمن پیشرانش هوافضای ایران
آرمان تبریز-چهارمین کنفرانس ملی انجمن پیشرانش هوافضای ایران به همت پژوهشگاه هوافضای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعات و سازمان صنایع هوافضا وزارت دفاع از چهارشنبه آغاز و تا 9 اسفند 1397 در تهران ادامه خواهد داشت.

آرمان تبریز-چهارمین کنفرانس ملی انجمن پیشرانش هوافضای ایران به همت پژوهشگاه هوافضای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعات و سازمان صنایع هوافضا وزارت دفاع از چهارشنبه آغاز و تا ۹ اسفند ۱۳۹۷ در تهران ادامه خواهد داشت.
به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛؛این کنفرانس نقطه عطف مهمی در امور مختلف علمی، فنی و اجرایی در زمینه پیشرانش در کشور است که می‌تواند اهداف متعددی، چون آشنایی شرکت‌کنندگان با آخرین دستاوردهای این زمینه تخصصی، رصد معضلات و مشکلات پیشرانش کشور و ایجاد بسترهای لازم در این زمینه را فراهم سازد.
امیر سرتیپ خلبان ایزدی مدیر عامل شرکت صنایع هواپیمائی ایران در این کنفرانس با بیان اینکه توانسته ایم در طول ۴ دهه هزاران هواپیمای نظامی و غیر نظامی را اورهال کنیم اظهار داشت: حوزه هوائی و هوافضا یک حوزه ویژه است و برای ماندن در عرصه رقابت جهانی باید تلاش مضاعف و مدبرانه کرد.
وی با اشاره به اینکه امروزه محصولات عرصه هوا و فضا توسط شرکت های چند ملیتی از سراسر دنیا به مرحله تولید می رسد گفت:  جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر ظرفیت های داخلی و کمک دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان تلاش کرده است تمامی مراحل طراحی و ساخت را در داخل کشور را به دست متخصصان هوشمند صنعت دفاعی و هوافضا به منصه ظهور برساند.
در ادامه این  مراسم دکتر براری رئیس سازمان فضائی ایران نیز با بیان اینکه بخش علمی کشور طی ۳ دهه گذشته نقش برجسته ای در حوزه تولید علمی ایفا کرده است گفت:  توانسته ایم با اقتدار به ۶ رکن چرخه فناوری فضائی دست یابیم و امروز در حوزه هوافضا رتبه ۱۱ و در منطقه حائز رتبه نخست هستیم.
رئیس سازمان فضائی ایران با بیان اینکه امروز بخشی خصوصی سهمی بالغ بر ۷۶درصد از فضا را در جهان به خود اختصاص داده است افزود: تلاش می کنیم با همکاری سایر بخش ها و به ویژه سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع، بتوانیم مشارکت بخش خصوصی و جذب سرمایه در این حوزه را به منظور ایجاد بستر اشتغال برای جوانان و دستیابی به خدمات پایدار فضائی تقویت نمائیم.
دکتر فتح اله امی رئیس پژوهشگاه هوافضا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز و رئیس چهارمین کنفرانس ملی انجمن پیشرانش هوافضای ایران نیز در این مراسم با تبریک ولادت بی بی دو عالم حضرت فاطمه صدیقه(س) و گرامیداشت روز زن، هدف اصلی این همایش را اتحاد و انسجام علمی بین نهاد های فضائی و دانشگاهی در جهت پیشبرد اهداف فضائی جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد.
دکتر طیبی رهنی معاون پژوهشی پژوهشگاه وزارت علوم و دبیر چهارمین کنفرانس ملی انجمن پیشرانش هوافضای ایران با ارائه گزارشی علمی از روند برنامه های فضائی وتشریح کیفیت مقالات رسیده  به دبیر خانه گفت:شرکت کنندگان در این همایش یکصد مقاله علمی با موضوعات پیشرانش فضائی، پیشرانش هوائی، پیشرانش هوائی سرعت بالا، پیشرانش الکتریکی، پلاسما و گاز سرد، آزمون و عیب یابی قطعات و مجموعه های پیشرانشی، ارتفاعات، سازه، مواد متالوپی و تکنیک های ساخت، سوخت، احتراق، انتقال حرارت و آلاینده های سامانه های پیشرانشی، آیرو دینامیک، آکوستیک سامانه های پیشرانشی، میکرو سامانه های پیشرانش هوائی و فضائی و طراحی سیستمی سامانه های پیشرانش هوافضائی ارائه دادند که از این تعداد ۸۰ مقاله  به مرحله داوری رسیده است.
گفتنی است کنفرانس‌های ملی پیشرانش به نوبه خود به دنبال ایجاد شرایطی مناسب جهت تبادل اطلاعات و نظرات علمی ـ فنی و جلوگیری از تکرارهای غیرضروری است.
معرفی و شناسایی دانشمندان و نخبگان علمی جوان و نوظهور، گره‌گشای مشکلات علمی، فنی و اجرایی کشور و برقراری ارتباطات بسیار ارزشمند بین اساتید، پژوهشگران، صنعتگران، دانشجویان و کارشناسان مختلف در این زمینه از اهداف دیگر این کنفرانس می‌باشد.
در این کنفرانس دکتر محمد فرشچی رئیس دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی شریف در زمینه تجاری سازی پیشرانش هوائی و فضائی و همچنین دکتر محمد شفیعی دهج در زمینه دمش شیمیایی در موتورهای سوخت مایع به ارائه مطالب علمی در جمع نخبگان خواهند پرداخت.
این کنفرانس از چهارشنبه ۸ اسفند آغاز و تا روز پنج شنبه ۹ اسفند ادامه خواهد داشت.
گفتنی است در پایان این کنفرانس از نفرات علمی برگزیده تقدیر خواهد شد.