آرمان تبریز-مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند گزارش عملکرد شهرداری تبریز را در بازسازی مناطق زلزله زده به وزیر صمت ارائه داد.
به گزارش خبرنگار ما در حاشیه سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت و استاندار آذربایجان شرقی به مناطق زلزله زده این استان، عملکرد شهرداری تبریز در بازسازی واحدهای مسکونی ارائه شد.
علیرضا اصغری، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز که به همراه تجهیزات، ماشین آلات و نیروهای شهرداری تبریز برای احداث محلهای اسکان موقت زلزلهزدگان به این مناطق سفر کرده، گزارشی از عملکرد شهرداری تبریز در امدادرسانی به زلزله زدگان ارائه کرد.
وی اظهار کرد: از همان روز اول وقوع زمین لرزه با دستور شهردار تبریز ۴۰ نفر از پاکبانان و عوامل فنی سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز عازم منطقه زلزله زده میانه و سراب شدند و طی چند روز ابتدایی ورنکش میانه آواربرداری شد و از امروز نیز عملیات آواربرداری در تیرشاب سراب آغاز شده است.
زمین لرزه بامداد جمعه در آذربایجان شرقی به مرکزیت شهر «ترک» شهرستان میانه خسارات فراوانی در پی داشت و روستای «ورنکش» بیش ترین آسیب را در این حادثه دید به طوری که ۳۰واحد مسکونی آن به طور کامل تخریب شد.
اعضای شورای شهر تبریز در صد و چهل و پنجمین جلسه علنی این شورا، با مساعدت ۲۰۰میلیون تومانی شهرداری تبریز به زلزلهزدگان موافقت کرده بودند.
ارایه گزارش عملکرد سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریزبه وزیر صمت
آرمان تبریز-مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند گزارش عملکرد شهرداری تبریز را در بازسازی مناطق زلزله زده به وزیر صمت ارائه داد.
لینک کوتاه :
https://www.armantabriz.ir/?p=12564
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در شانزدهمین گردهمایی روسای موفق شعب بانکهای کشور صورت گرفت؛ افتخارآفرینی دو رئیس شعبه بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی
کشف ۲۶ تن گندم در هشترود
آرمان تبریز- فرمانده انتظامی شهرستان هشترود از کشف ۲۶ تن گندم قاچاق به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.
در شانزدهمین گردهمایی روسای موفق شعب بانکهای کشور صورت گرفت؛
افتخارآفرینی دو رئیس شعبه بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی
آرمان تبریز: روسای شعب " استاد شهریار تبریز" و " بستان آباد " بانک توسعه تعاون در سایه عملکرد موفق در شاخص های مختلف از سوی مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران به عنوان روسای موفق شعب بانکی کشور معرفی شدند.
استقرار ۸ تیم راهداری در محورهای مواصلاتی هشترود
آرمان تبریز- فرماندار هشترود گفت:از شروع بارشهای زمستانی اداره راهداری و حمل و نقل جادهای این شهرستان با استقرار ۸ تیم در محورهای مواصلاتی آماده بازگشایی راهها بوده و تاکنون نیز در این مسیرها مستقر هستند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

































