به گزارش آرمان تبریز از هشترود ؛ این پروژه که در سال قبل میبایست به اتمام می رسید متاسفانه به علت نارسائی های متعدد از طرف پیمانکار به صورت ناقص اجرا گردید و با دخالت اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای هشترود و اعتراض به حق اهالی ، این پروژه متوقف و پیمانکار مربوطه ماده ۴۸ گردید .
خوشبختانه امسال با دستور دکتر علیزاده مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان و با پیگیریهای دکتر شهسواری نماینده محترم مردم هشترود و چاراویماق در مجلس شورای اسلامی ، دکتر قشلاقی فرماندار محترم هشترود این پروژه ، با همکاری اداره ماشین آلات راهداری استان و راهداری آزاد راه پیامبر اعظم در جهت تامین ماشین آلات راهسازی ، به صورت امانی به اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای هشترود محول و از تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۱۰ این عملیات بصورت رسمی و با شتاب و قدرت بیشتر مجددا استارت خورد.
آخوندزاده گفت : این پروژه به طول ۵ کیلومتر با اجرای تعریض و بهسازی جاده موجود ، تعریض یک دستگاه پل یک دهانه ۸ متری ، ۲ دستگاه پل یک دهانه دو متری و ۶ پل لوله ای و همچنین اجرای قرنیز ۵ دستگاه پل تعریض شده از سال قبل با فعالیت ۱۲ دستگاه ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین راهداری و ۲۰ نفر پرسنل راهدار با اعتباری بالغ بر۱۷۰ میلیارد ریال در حال اجرا میباشد.
آخوندزاده گزارش داد ، بعد از اتمام پروژه تعریض و بهسازی ، با تخصیص اعتبارات لازم جاده مذکور آسفالت ریزی خواهد شد .
همچنین در اجرای این پروژه سه نقطه حادثه خیز با افزایش میدان دید و ترانشه برداری ، اصلاح قوس های قائم ، خاکریزی نقاط پرتگاهی و اصلاح پیچ های تند و حذف نقاط مستعد حادثه ، آزادسازی حرائم راه با شانه سازی مجدد اصلاح خواهد شد تا خطر تصادفات برای کاربران جاده ای کاهش یافته و در آینده شاهد تصادفات ناگوار در این محور پر ترافیک نباشیم .
آخوندزاده گفت : با توجه به عملیات تعریض و بهسازی محور و فعالیت ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین راهداری از همشهریان عزیز خواهشمندیم تا اطلاع ثانوی و تا پایان پروژه مذکور با رعایت نکات ایمنی ، رعایت سرعت مطمئنه ، عدم سبقت غیر مجاز در محور تردد نمایند تا شاهد حوادث ناگوار احتمالی نباشیم.
- نویسنده : اسماعیل رحیمی


































