یافتن طبیعت‌گرد مفقود شده در ارتفاعات هشترود توسط نجاتگران هلال‌احمر
یافتن طبیعت‌گرد مفقود شده در ارتفاعات هشترود توسط نجاتگران هلال‌احمر
آرمان تبریز-بهزاد اصلانی، رییس هلال‌احمر هشترود؛ یک طبیعت‌گرد ۳۴ ساله که در ارتفاعات مابین روستاهای کسیجین و بابک حوالی جاده قدیم میانه - هشترود مفقود شده بود، توسط نجاتگران پایگاه امدادونجات یادمان شهید ملک‌پور هشترود پیدا و به محل امن منتقل شد.

 

به گزارش خبرنگار آرمان تبریز از هشترود؛ روزدوشنبه ۲۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵، در پی اعلام مرکز کنترل و هماهنگی عملیات (EOC) هلال احمر استان مبنی بر مفقود شدن یک مرد ۳۴ ساله در حوالی روستای کسیجین و بابک در حوالی ارتفاعات جاده قدیم میانه ـ هشترود، بلافاصله یک تیم عملیاتی از پایگاه امداد و نجات یادمان شهید ملک‌پور هشترود به محل حادثه اعزام شد.

این عملیات ساعت ۱۳:۱۰ روز دوشنبه ۲۸ اردیبهشت‌ماه آغاز شد و نجاتگران پس از انجام عملیات جستجو و پیمایش منطقه موفق شدند ساعت ۱۹:۱۵ همان روز فرد مفقود شده را پیدا کرده و به محل امن منتقل کنند.

اسماعیل رحیمی / هشترود