آرمان تبریز-ارمغان هفته دولت سال جاری در استان آذربایجان شرقی، افتتاح پروژه های گازرسانی به ۸۶ روستا و ۴ پروژه جنبی و ساختمانی می باشد.
به گزارش خبرنگار ما در تبریز، مدیرعامل این شرکت ضمن تبریک فرارسیدن هفته دولت گفت: امسال همزمان با هفته دولت، ۸۶ پروژه گازرسانی روستایی با تحت پوشش قرار دادن ۲۳۹۲ خانوار با اعتباری بالغ بر ۲۹۰۴۳۰ میلیون ریال به چرخه مصرف گاز طبیعی کشور متصل خواهد شد که میزان رشد تعداد روستاهای گازرسانی شده نسبت به سال ۱۳۹۲ به بیش از ۱۰۷ درصد خواهد رسید.
سیّدرضا رهنمای توحیدی در تشریح پروژه های قابل افتتاح در هفته دولت گفت: علاوه بر گازرسانی به ۸۶ روستای استان، پروژه های جنبی و ساختمانی شامل افزایش ظرفیت ایستگاه تقلیل فشارگاز شرفخانه از ۵۰۰۰ به ۲۰۰۰۰ مترمکعب در ساعت، توسعه ساختمان امداد مکانیزه آذرشهر، توسعه ساختمان اداری و پست امداد هوراند، ساختمان پست امداد روستایی اسپیران نیز با اعتباری بالغ بر ۱۷۳۰۳ میلیون ریال در برنامه های افتتاحی هفته دولت امسال قرار دارند.
وی اظهار داشت: امسال تمامی توان، ظرفیت های موجود و طرح های ویژه در اجرای پروژه های گازرسانی را بکار بسته ایم تا با اتمام گازرسانی به تمامی روستاهای واجد شرایط در استان، دین خود را به مردم شهید پرور خطّه آذربایجان ادا نماییم.
مدیرعامل شرکت گاز استان با اشاره به عملکرد مطلوب دولت در توزیع عادلانه رفاه و امکانات در جای جای میهن اسلامی خاطرنشان کرد: عزم راسخ مدیران و کارکنان شرکت گاز استان، بر توسعه و ارتقای بیش از پیش سطح خدمات قابل ارائه به مردم عزیز در چارچوب اهداف و ارزش های والای نظام مقدس جمهوری اسلامی با رویکرد مسؤولیت اجتماعی و حقوق شهروندی است.
گازرسانی به ۸۶ روستا، ارمغان هفته دولت در استان آذربایجان شرقی
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آسیبدیدگی دو نفر از کارکنان شرکت سیمان صوفیان در حین کار
آرمان تبریز- در پی وقوع حادثهای در کارخانه سیمان صوفیان، دو نفر از کارکنان این مجموعه دچار آسیبدیدگی شدند. بلافاصله پس از وقوع حادثه، تیمهای امدادی و ایمنی در محل حاضر شده و اقدامات لازم را برای کنترل شرایط انجام دادند.
همه امکانات آذربایجان شرقی در اختیار رویداد «ایرانجان» قرار میگیرد
آرمان تبریز معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر حمایت کامل استانداری از رویداد رسانه ای «ایران جان» گفت: با دستور استاندار، همه ظرفیت ها و امکانات استان برای برگزاری هرچه بهتر این رویداد در اختیار صداوسیما قرار خواهد گرفت.
کمبود نیروی انسانی و ایمنی آسانسورها؛ دو چالش اصلی استاندارد آذربایجانشرقی
آرمان تبریز- مدیرکل استاندارد آذربایجانشرقی با تشریح عملکرد این ادارهکل در سال جاری، از انجام بیش از یکهزار و ۷۰۰ بازدید فنی از واحدهای تولیدی، تشکیل ۱۰۶ پرونده حقوقی برای واحدهای دارای مغایرت و صدور یکهزار و ۱۵۰ گواهی تأییدیه ایمنی آسانسورها خبر داد و ایمنی آسانسورها و کمبود نیروی انسانی را از مهمترین چالشهای این مجموعه عنوان کرد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



