کشف انواع کالای قاچاق در “چاراویماق”
کشف انواع کالای قاچاق در “چاراویماق”
آرمان تبریز_فرمانده انتظامي شهرستان "چاراويماق" از کشف انواع کالاي قاچاق به ارزش 4 ميليارد و 185 ميليون ريال خبر داد.




به گزارش آرمان تبریز از هشترود ؛ سرهنگ “فرامرز بابایاری” در تشریح این خبر گفت :در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ماموران پلیس آگاهی حین کنترل خودروهای عبوری ، به یک دستگاه کامیون مشکوک و آن را جهت بررسی متوقف کردند.

وی در ادامه افزود : در بازرسی از کامیون توقیف شده ، تعداد ۱۹۲ ثوب البسه ، تعداد ۴۸۰ عدد چسب پی وی سی،۱۱دستگاه پمپ موتور کارواش و ۳۲جفت لاستیک خارجی قاچاق کشف شد.

سرهنگ “بابایاری” خاطرنشان کرد : برابر نظریه کارشناسان امر ، ارزش ریالی کالاهای مکشوفه ۴ میلیارد و ۱۸۵ میلیون ریال برآورد و تعداد یک نفر در این زمینه دستگیر شد.

این مقام انتظامی در پایان گفت : مبارزه با قاچاق کالا و ارز در دستور کار پلیس قرار دارد و مردم عزیز در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک ، حتما با پلیس ۱۱۰تماس داشته باشند.

  • نویسنده : اسماعیل رحیمی / هشترود