آرمان تبریز- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز در خصوص تغییر ساعات ادارات گفت: در تبریز ۱۵۹ واحد اداری وجود دارد که با تغییر ساعات اداری از اول تیرماه باعث کاهش حدود ۲۰ مگاوات برق مصرفی در زمان پیک شده است.
به گزارش خبرنگار ما؛ عادل کاظمی، در نشست ویدئو کنفرانس مشترک بین شرکت های توزیع و شرکت توانیر،با اشاره به تفاهم نامه های منعقد شده با صنایع گفت: امسال یک هزار و ۸۳۲ تفاهم نامه همکاری با صنایع منعقد شده است و در مقایسه با سال گذشته که ۶۶۰ مورد بود، افزایش چشمگیری داشته ایم.
وی ادامه داد: برای تیرماه سال ۷۲ مگاوات و مرداد ماه ۹۰ مگاوات پیک سایی و همکاری صنایع پیش بینی می شود.
مانور مدیریت مصرف، عملکرد چشمگیری در پی داشت
با عنایت به برگزاری جلسه مدیریت مصرف و پیک سایی شرکت های برق سراسر کشور با مسئولین شرکت توانیر و معاون محترم امور برق و انرژی وزارت نیرو در این جلسه ویدئو کنفرانسی که مدیرعامل شرکت توزیع برق تبریز نیز گزارشی از وضعیت رشد بار و اقدامات مدیریت مصرف و پیک سایی ارائه نمودند، معاون وزیر نیرو نیز در خصوص مانور سراسری مدیریت مصرف بیان کرد: نتیجه مانور در کاهش پیک روز نسبت به پیک شب،موثر بوده است.
همایون حائری،ادامه داد: مانور مدیریت مصرف در سراسر کشور باعث کاهش تقریبی دو هزار مگاواتی در مصرف انرژی شده است که باید این تلاش ها به صورت مستمر ادامه یابد.
وی افزود: برای نشان دادن مقدار کاهش انرژی باید آمار و ارقام به شکل مستند ارائه شود.
وی خاطر نشان شد: توصیه می شود ادارات بعد از اتمام ساعات کار، نسبت به خاموش کردن وسایل سرمایشی و وسایل غیرضروری و همچنین استفاده از روشنایی های طبیعی اقدام کنند تا این اثر دوچندان شود.
۲۹ روز بحرانی برای شرکت های توزیع پیش بینی می شود
در همان جلسه مشترک مدیران عامل شرکت های توزیع برق با مسئولین شرکت توانیر و معاون محترم انرژی وزیر نیرو، مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر نیز بیان کرد: با گرم تر شدن دمای هوا، تا ۲ ماه آینده ۲۹ روز بحرانی در پیش رو خواهیم داشت که بایستی این روزهای بحرانی به خوبی مدیریت شوند.
محمد حسن متولی زاده با اشاره به اینکه تشویق استان ها و ادارات در پیک سایی مطمئنا می تواند موثر واقع شود،بیان کرد: سقف پیک هر استان به استانداران اعلام می شود،اگر استان ها همکاری کنند مبلغ کاهش مصرف با تعرفه صادراتی در اختیار استان ها قرار خواهد گرفت.
وی گفت: مهمترین مولفه مدیریت بار،ذخیره عملیاتی است که حداقل باید به اندازه سال قبل تحقق یابد.
مصرف برق برای تولید بیتکوین غیرمجاز است
سخنگوی شرکت توانیر: مصرف برق در خردادماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷ درصد افزایش دارد که بخش عمده این افزایش نامتعارف به دلیل فعالیت استخراجکنندگان بیت کوین است.
مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به غیر مجاز بودن مصرف برق توسط استخراجکندگان بیت کوینگفت: طبق دستور ارسالی به شرکتهای برق منطقهای و شرکت های توزیع نیروی برق، تولید کنندگان بیت کوین شناسایی و برق آنها قطع میشود.
با بیان اینکه استخراج هر بیت کوین معادل مصرف برق ۲۴ واحد مسکونی می باشد، ادامه داد: هنوز تعرفه مشخصی برای برق مصرفی بیت کوین تعریف نشده است که البته پیشنهاد وزارت نیرو در این خصوص به هیئت دولت ارسال و درحال بررسی در کمیسیونهای مختلف است که پس از تعیین به همه شرکتها ابلاغ خواهد شد.
رجبی مشهدی گفت: پس از ابلاغ تعرفه برق بیت کوینها، صاحبان این مراکز میتوانند به شرکتهای برق منطقهای و توزیع نیروی برق مراجعه و بر اساس میزان مصرف مورد نیاز خود درخواست اخذ انشعاب نمایند.
وی افزود: اتصال این مراکز به شبکه به دلیل مصرف بالا، سبب ناپایداری برق و بروز مشکل برای دیگر مشترکین شده است براین اساس درهر نقطهای از کشور چنانچه دستگاه ماینری شناسایی شود برق آنها قطع خواهد شد.