پنجشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه : 4395
  • 23 اردیبهشت 1398 - 19:27
  • ۰ دیدگاه
  • ارسال توسط :
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز:

همکاری دستگاه‌ها مانع ایجاد حوادثی مثل آتش‌سوزی می‌شود

همکاری دستگاه‌ها مانع ایجاد حوادثی مثل آتش‌سوزی می‌شود
همکاری دستگاه‌ها مانع ایجاد حوادثی مثل آتش‌سوزی می‌شود
آرمان تبریز-رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: با دقت بیشتر و همکاری دستگاه ها با یکدیگر و با اصناف می توان مانع از وقوع اتفاقاتی همچون آتش سوزی اخیر بازار شد.
آرمان تبریز-رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: با دقت بیشتر و همکاری دستگاه ها با یکدیگر و با اصناف می توان مانع از وقوع اتفاقاتی همچون آتش سوزی اخیر بازار شد.

آرمان تبریز-رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: با دقت بیشتر و همکاری دستگاه ها با یکدیگر و با اصناف می توان مانع از وقوع اتفاقاتی همچون آتش سوزی اخیر بازار شد.

به گزارش به گزارش خبرنگار ما؛ شکور اکبرنژاد در جلسه امروز شورای اسلامی شهر تبریز با قدردانی از اقدام بموقع آتش نشانان در اطفا حریق بازار بزرگ تبریز، گفت: ما باید قبل از رخ دادن چنین حوادثی، به عوامل آن توجه کنیم و در آتش سوزی بازار تبریز هم باید از قبل به فکر آن می بودیم.

وی ادامه داد: ما با دقت بیشتر و همکاری دستگاه هایی همچون شهرداری، میراث فرهنگی، آتش نشانی، اداره های برق و آب و همچنین با اصناف و بازاریان می توانیم مانع وقوع چنین اتفاقاتی باشیم.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز عنوان کرد: به عنوان مثال با استفاده از هشدار دهنده هایی که چندان هم گران قیمت نیستند، می توان جلوی چنین آتش سوزی های بزرگ را گرفت.

اکبرنژاد افزود: ما امیدواریم که با برنامه ریزی های دقیق تر و تلاش های ارزنده مدیران و برنامه ریزان شهری، دیگر شاهد رخ دادن چنین حوادث ناگواری نباشیم.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پیش‌بینی اعتبار ویژه برای احداث اسکان موقت در بودجه سال 09 بهمن 1404

پیش‌بینی اعتبار ویژه برای احداث اسکان موقت در بودجه سال

آرمان تبریز- دومین نشست کارگروه مشارکت های مردمی پدافند غیرعامل آذربایجان شرقی در محل ساختمان شهرداری مرکز تبریز برگزار شد. به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ این نشست با ریاست علی امیری راد مدیرکل پدافند غیرعامل استان آذربایجان شرقی با حضور نعمت الله پایان مدیرکل ارشاد اسلامی استان، محمدجعفر آقایی معاون عملیات سپاه عاشورا، یعقوب […]

استمرارعملیات رساندن نان و مایحتاج به مردم توسط مسول اموراقتصادی فرمانداری و کارکنان بخشداری به دستور دکتر حسنی فرماندار شهرستان در بخش نظرکهریزی هشترود 09 بهمن 1404

استمرارعملیات رساندن نان و مایحتاج به مردم توسط مسول اموراقتصادی فرمانداری و کارکنان بخشداری به دستور دکتر حسنی فرماندار شهرستان در بخش نظرکهریزی هشترود

آرمان تبریز- با دستور مستقیم فرماندار و رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان هشترود،استمرار عملیات امدادی و توزیع مایحتاج ضروری از جمله نان، برای اهالی روستاهای دورافتاده شهرستان و بخش نظرکهریزی توسط مسول اموراقتصادی فرمانداری و کارکنان بخشداری به در حال اجرا میباشد.

برگزاری جلسه مشترک اعضای شورای اسلامی شهر با رئیس دادگستری و شهردار هشترود 09 بهمن 1404

برگزاری جلسه مشترک اعضای شورای اسلامی شهر با رئیس دادگستری و شهردار هشترود

آرمان تبریز- جلسه مشترک اعضای شورای اسلامی شهر با رئیس دادگستری شهرستان، با حضور شهردار هشترود ، با هدف بررسی مسائل و مشکلات شهری و ارتقای تعامل و همکاری بین دستگاه‌های اجرایی و قضایی برگزار شد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاه بسته شده است.